Formatörlük Karmaşası

Kodla Büyü
Zihinsel engellilere eğitim veren bir iş okulunda çalışmaktayım.Okulumuz Meslek lisesi gibi ücret ödemekte 27 saat ücret alabilmekteyiz meslek öğretmenleri olarak,İşletmelerde Mesleki eğitim kapsamında koordinatörlük görevimizde var.Bu sene istemesemde formatör olarak görevlendirme yazım geldi.Benim maaş karşılığım 20 saat okulda girmem gereken bilgisayar dersi 28 saat ve koordinatörlük görevimde vardı.Bu durumda sadece 18 saat üzerinden mi ücret alırım.27 saat alabilmek için koordinatörlük görevi alabilirmiyim.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden saygılarımla...

Re: Formatörlük Karmaşası Yardım

İstanbul'da mısınız?
Bütün görevlendirmelerde 18 ek ders ödenir ek başka görev ve ücret alamazsınız.

Cemal TANER hocamın dediği doğru. 18 saat ekders ücreti alırsınız.

İstanbuldayım.Maaşımı teknik öğretmen olarak alıyordum(Teknik Eğitim Mezunuyum).20 saat maaş karşılığı ve 27 saate kadar ücret olarak.Müdürümüz girersin derslere birşey olmaz koordinatörlüğe de devam et gitmeye modunda.Daha sonra ücret çıkarsa bana bundan kim suçlu olur?En önemli soru bu.

Kurumunuz meslek lisesi sayıldığından il yanlış yapmış sizi görevlendirmemeliydi. Bunu belirterek görevlendirmenizin iptalini isteyin. forumumuzdaki ist_koord nikli arkadaşımız yardımcı olacaktır.

İşin komik bir tarafı var.İş okulları bazen meslek lisesi bazen ilköğretim okullarının kanun ve yönetmeliklerine tabi.Ayrıyeten kurumumuzda maalesef bilişim teknolojileri alanı yok.

Geri