Formatörlük Komedisi Haberi....

Kodla Büyü
bende bimere yazdım cevapları: "başvurunuz bakanlık çalışmaları sırasında degerlendirmeye alınacaktır " yalnız yazdığım yazıyı anlamak konusunda bayağı bir zorlandılar çünkü yazı tam 8 birim gezdi ve sonunda yukarıdaki cevap geldi. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

komedi.
cpu.gif

bende her yere yazdım bimer e ,akim e , meb e ama hep standart cevaplar "proje aşamasında kesinlik kazandığı takdirde kamuoyu ile paylaşılacaktır" şeklinde yuvarlak cevaplar

formatörlük görevleri de muammadan kurtulmalı artık net bir şekilde görev tanımı yapılmalı müdürün verdiği her türlü görev gibi bir görev anlayışı hangi öğretmenlikte var. ayrıca idareci gibi akşam 5'e kadar durdurulan başka öğretmende yok he derseniz ek dersi tam alıyorsunuz duracaksınız diye o zaman rehber öğretmenle bizim ne farkımız varda biz 5 e kadar duruyoruz hala anlamış değilim...

" 3-Bilişim öğretmenlerine ve birçok bölüme verilen "Teknoloji Tasarıma Bölümü" seçme hakkımız 2012 yılında da verilmeli ve bu yığılma eritilmelidir."
bu ne yahu,biz niye başka başka branşları istiyoruz ya,bizim aldığımız eğitim nerdeee Tek.Tas. nerde ya. Onları küçümsemiyorum ama bizim emeklerimize de yazık ya. Haklarımızı savunmaya çalışırken lütfen söylemlerimize dikkat edelim,millet de bizim herşeye talip olabileceğimizi zannediyor. Ben başka Tek. Tas. filan istemiyorum ya!

ayrııca haberde formatörlüğün zorbalığı ve keyfi uygulamalrı ile ilgili gram bişey yok. Her şehir hatta her ilçe hatta her ilçedeki okullar farklı farklı uygulama yapabiliyor formatörlükle ilgili. Böyle şey olur mu diye önce sormak lazım....

BBNET
Geri