hacksaydo
Aktif Üye
arkadaşlar bulunduğum ilçede (köyler dahil) tek bilgisayar öğretmeniyim. e haliyle ilçedeki kurumların hepsinin bilgisayar işleri bana kalıyo. 2 senedir formatör olmak için mücadele ettim. hatta okuluma laboratuvar bile kurdurttum.(onaylanmamasının sebebiydi).
şu anda okulumda 11 saat bilgisayar, yine okulumda 9 saat müzik, lisede 4 saat bilgisayar ve imam hatip ortaokulunda da 2 saat toplamda 26 saat ders verdiler bana. bir de sınıf rehber öğretmenliği verdiler. kulübüm de var. yani toplamda haftalık 15 saat ek ders alacağım eğer derslere girersem.
formatör olursam 18 saat. ama 8 - 5 çalışcam. yine max ders saatince derse gireceğim.
siz olsanız hangisini seçerdiniz? dersler mi formatörlük mü?
şu anda okulumda 11 saat bilgisayar, yine okulumda 9 saat müzik, lisede 4 saat bilgisayar ve imam hatip ortaokulunda da 2 saat toplamda 26 saat ders verdiler bana. bir de sınıf rehber öğretmenliği verdiler. kulübüm de var. yani toplamda haftalık 15 saat ek ders alacağım eğer derslere girersem.
formatör olursam 18 saat. ama 8 - 5 çalışcam. yine max ders saatince derse gireceğim.
siz olsanız hangisini seçerdiniz? dersler mi formatörlük mü?