Formatörlük mü yoksa Müdür yardımcılığı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan warface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

warface

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ikisinin arasında kararsız kaldım arkadaşlar,formatörlük başvurumu yaptım fakat onay gelmedi hala, okulda da müdür yardımcılığı kadrosu boş sizce hangisi daha mantıklı

benim su an imkanım olsa 2 okula gideceğime müd. yardımcılığını kabul ederdim...

hocam tabi ki müdür yardımcılığı, formatörlük 6 ay sonra var ya da yok, üstelik müdür yardımcın uyumsuz biri olur onun işlerini de yaparsın saat 5 olmadan çıkma der ona tabi olursun. Ama müdür yardımcısı olsan zaten senin bildiğin yaptığın işler görevleri, geldiğin gittiğin saati başına kakan olmaz, yani bu amir mi olayım memur mu gibi bi soru oldu şimdi :?

Tabii ki müdür yardımcılığı,en azından ne olduğun belli olur

folikAsit' Alıntı:
hocam tabi ki müdür yardımcılığı, formatörlük 6 ay sonra var ya da yok, üstelik müdür yardımcın uyumsuz biri olur onun işlerini de yaparsın saat 5 olmadan çıkma der ona tabi olursun. Ama müdür yardımcısı olsan zaten senin bildiğin yaptığın işler görevleri, geldiğin gittiğin saati başına kakan olmaz, yani bu amir mi olayım memur mu gibi bi soru oldu şimdi :?

asıl müdür yardımcılarının müdürle sıkıntısı oluyo okullarda .

bizim okulda müdür yardımcısı sabah 06:50 de geliyo aksam 17:00 da cıkıyo .diger müdür yardımcısı 08:00 da geliyo ve aksam 18:30 da cıkıyo :S

bayan müdür yardımcımız var cocugu var hep sıkıntı içerisinde .bir veli gelipte idareci yok diyince müdür küplere biniyo.bizi kimse sormadıgı için sıkıntı yok .ama ben formatörlüğünde ,müdür yardımcılıgının da ikisine lanet okurdum heralde .

warface' Alıntı:
eyolcu' Alıntı:
benim su an imkanım olsa 2 okula gideceğime müd. yardımcılığını kabul ederdim...

2 okula gitme gibi bi durum yok sanırım formatör olunca

İle göre değişiyor;tabii biraz da adama göre bizde de iki okula -hatta zaman zaman üç okula- görevlendirme oluyor

bence formatörlük. müdür yardımcılığına kadrolu değilsen bulaşma pişman olursun.

hocam hangi ildesin bilmiyorum ama ocak ayında atama olacak onu da düşün. bende dönem başında aynı ikilemde kalmıştım müdür yardımcılığını tercih ettim atama olursada ikinci dönem formatörlüğe başvururum die düşündüm okulda dersim yok

folikAsit' Alıntı:

hocam şöyle bi durum var bide müdür yardımcılığı olan okul merkezde değil taşıma okulu,formatörlük de ki okul ise merkezde evimin yakınında

hocam vekılse kesınlıkle formatorluk ama yok aslı gorevınız se o zmn mudur yardımcılıgı ama unutmayın butun ısı mudur mavını yapar mudur ımzalar tabı sız sorun yasamazsınız pc konusunda ıyı oldugunuz ıcın ama aksıne her ısıde sız yaparsınız yanı ıkı ucu sıvrı deynek kacarı gocerı yok tek avantajınız daımı olması olur

hocam tavsıye hıcbır işi size denmeden bu iş vardı demeyin hiçbir işi zamanından önce bitirmeyın asla ama asla hıcbir işi tek basınıza yapmayın bır ıkı kere sorun bıldıgınız bır iş dahı olsa (salak durumuna dusmeden) kı butun işi sıze bırakıp keyf yapmasın mudur (mudur vekılıyım bu arada :)= )

dibler' Alıntı:
hocam hangi ildesin bilmiyorum ama ocak ayında atama olacak onu da düşün. bende dönem başında aynı ikilemde kalmıştım müdür yardımcılığını tercih ettim atama olursada ikinci dönem formatörlüğe başvururum die düşündüm okulda dersim yok

okulda kadrolu müdür yardımcısı var zaten ama şu an müdür vekili olarak görev yapıyor yani kadrolu müdür yrd. atanma ihtimali yok formatörlük de çözüm değil de gerçi kadrolu olmadıktan sonra

Vekaleten ise iş değişir hocam, formatörlük o zaman. Ücret aynı, çalışma saati aynı ne diye sorumluluklarınız artsın ki o da geçici bu da geçici, o kadar yol gittiğinize değmez. Formatörsünüz siz formatör kalın, Hakkınızda hayırlısı olsun hocam :)

madem okulda müdrü yardımcısı yok müdür yardımcısı vekaleten müdürlük yapıyor bu demek oluyor ki vekil müdürünüz siz formatör olunca da sizi kullanmaya müdür yardımcısı işleri yaptırmaya çalışacak.Eğer bilmediğiniz kötü yanları olabileceğini kabul ederek sabır edebilirim derseniz müdür yardımcılığı yaparak işi öğrenmeye ve sonunda da bu tecrübeyi lehinize çevirmeye çalışabilirsiniz.Kendinizi iyi tanıyorsanız bu benim dışardan bir önerim

Geri