eyolcu' Alıntı:benim su an imkanım olsa 2 okula gideceğime müd. yardımcılığını kabul ederdim...
folikAsit' Alıntı:hocam tabi ki müdür yardımcılığı, formatörlük 6 ay sonra var ya da yok, üstelik müdür yardımcın uyumsuz biri olur onun işlerini de yaparsın saat 5 olmadan çıkma der ona tabi olursun. Ama müdür yardımcısı olsan zaten senin bildiğin yaptığın işler görevleri, geldiğin gittiğin saati başına kakan olmaz, yani bu amir mi olayım memur mu gibi bi soru oldu şimdi :?
warface' Alıntı:eyolcu' Alıntı:benim su an imkanım olsa 2 okula gideceğime müd. yardımcılığını kabul ederdim...
2 okula gitme gibi bi durum yok sanırım formatör olunca
bencede iki gün sonra bir atama yaparlar ortada kalırsın hocamxodeda' Alıntı:bence formatörlük. müdür yardımcılığına kadrolu değilsen bulaşma pişman olursun.
folikAsit' Alıntı:hocam tabi ki müdür yardımcılığı, formatörlük 6 ay sonra var ya da yok, üstelik müdür yardımcın uyumsuz biri olur onun işlerini de yaparsın saat 5 olmadan çıkma der ona tabi olursun. Ama müdür yardımcısı olsan zaten senin bildiğin yaptığın işler görevleri, geldiğin gittiğin saati başına kakan olmaz, yani bu amir mi olayım memur mu gibi bi soru oldu şimdi :?
dibler' Alıntı:hocam hangi ildesin bilmiyorum ama ocak ayında atama olacak onu da düşün. bende dönem başında aynı ikilemde kalmıştım müdür yardımcılığını tercih ettim atama olursada ikinci dönem formatörlüğe başvururum die düşündüm okulda dersim yok