hocam 10 kere evet de 1 kere hayır dedin mi kişisel ilişki felan kalmıyor. Bu nedenle bu durumda tutarlı olmak lazım. Bence sadece yapmamız gereken işleri yapalım. Çünkü formatörlük olmazsa sınavıdır, not girmedir, sınıf rehber öğretmenliği ve beraberinde gelen angaryaları, nöbet görevi vs diğer öğretmenlerin yaptığı şeyleri yapıp birde bilgisayar işlerine bakmak bence mantıklı görünmüyor.evrim0626' Alıntı:bunlarn hepsini formatör olduğunda yapan olduğu gibi yapmayanda vardı.ben elimden geldiğince hepsini yapıyordum formatörlükten öncede formatörkende. formatör değilseniz bunları size yaptırma gibi zorunlulukları yok ama ders seçme olayında toplantıda dersiniz seçilmeyebilir ha sanki çok mu umrumda dersiniz(zaten seçilse kaç saat olacak) ozaman bencede yapmayın. ben açıkcası idaremle konuşur web sitesi ile ilgilenmem artık bu yıl teftiş yılı geldiğinde de müfettişe iletirim nedenini. bilgisayarda tozlu uzun işlerle ilgilenmem hocam bu iş tamir işi derim il milli eğitimi arayın eleman göndersin derim. ama ufak tefek işleride yaparım sonuçta burda kişisel ilişkiler var onlarıda çok zor durumda bırakmak istemem
bakmakla olsa keşke hocam hiç istemek zorunda kalmasak bu formatörlüğütcoalngsau' Alıntı:ilerisi karanlık.ek iş bakın derim.
Hay ağzını öpeyim hocam. Idareniz de siz de pozitifseniz zevkle yaparsınız. Zaten dersin yoksa, seçilse bile diyelim ki haftada 6 saat seçildi. Ben okulun sitesini yapmayayım da ne yapayım! Insanın canı sıkılır otur otur. Yeri geliyor onlar da "ben yarın gelmeyeyim" dediğimde "tamam hocam" diyorsa daha ne olsun.hakand77' Alıntı:bu tamamen kişisel ilişkilerle ilgili daha ziyade.bulunduğunuz ortam keyifliyse, idarecileriniz iyi insanlarsa, size genel anlamda sıkıntı yaratmıyorlarsa genelde yapabiliyorsunuz.formatör ol ya da olma...
uhaha: :+1:empati52' Alıntı:İki kardeş varmış. Birisi kılıbık, diğeri kazak. Kılıbık olan kazağa sormuş,
’Sırrın ne?’. Kazak kardeş,
’Evliliğin ilk gecesinde odada bir kedi vardı. Başını hemen koparttım’ demiş.
Etkilenen kılıbık kardeş, eve giderken yolda bir kedi bulmuş. Eve gelince de kafasını koparmış. Eşi de gülüp,
’İlk gece yapacaktın’ demiş”.
işin şakası bir tarafa, alışılagelen beklentileri değiştirmek çok da kolay olmayacaktır.