Formatörlük saatlerinde neler yapıyorsunuz?

Kodla Büyü

pasha16

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar
Formatör olarak görevlendirildiğiniz Liselerde ne gibi işler yapıyorsuunuz.
Bütün tahtaları hazır hale getirdim hepsi eksiksiz çalışıyor çok şükür.
Öğretmenlerin isteklerine göre onlara yardım ediyorum.
Başka yaptığınız yada yapılmasını önerdikleriniz var mı ?
Etkileşimli tahtalara farklı programlar yüklediniz mı ?

Sanırım Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği görevinden bahsediyorsunuz.

ben geçen sene baya program kurmuştum fakat kullanılmıyor ki o yüzden bu sene;

adobe flash player
adobe reader
foxit reader(varsayılan)
google chrome
duruma göre firefox
gom player ya da vlc player
microsoft security essentials ya da avg free 2014
k-lite codec pack
java

ve öğretmelerin istediği özel yazılımlar (bilgi yolu, ingilizce-solutions vb.)

bu kadar.

tahtalarını hazır hale getirdikten sonra site güncelleştirmelerine geçtim evde bu işleri yapmıyorum. okula gittiğimde güncelleme işine bakıyorum haftada 2 gün görevlendirmem zaten. oda vaktimi dolduruyor. öğretmenlere yardımcı olmak idareye yardımcı olmak zaten hepimizin yaptığı diğer görevlerdir.

Hocam okul sitesiyle ilgilenebilirsiniz. Ben öğretmenlere özgeçmişlerini yazabilecekleri formlar hazırladım, şu an eski siteye bunları ekliyorum. Birde akıllı tahtalara lisanssız yazılım yüklemesi yapamıyoruz diye biliyorum hocam. Herhangi bir kontrolde bt öğretmeni sorumluymuş yüklenen yazılımlardan.

arkadaşlar akıllı tahtalara program yukleyemıyoruz. Bulunduğumuz ilçe ilçe formatoru yok :( bana bu şifreleri gönderebilecek olan cvar mı acaba :?

eemree' Alıntı:
hala bu soruların sorulması ne kadar gereksiz
yılardır var bu konular
Bunun neyi gereksiz hocam. herkes klasik kurulumunu yapıyor ancak bunun yanında bir de öğretmenlerin dersi daha verimli geçirmesi için programlar etkinlikler var. Yada okul için yapılabiliecekler. Forumun mantığıda fikir alış verişi değil mı zaten? Burdaki konulardan ne çıkmasını bekliyordun ki ?

delikatliyam' Alıntı:
arkadaşlar akıllı tahtalara program yukleyemıyoruz. Bulunduğumuz ilçe ilçe formatoru yok :( bana bu şifreleri gönderebilecek olan cvar mı acaba :?
neyin şifresini istiyorsun Hocam ?

designbote' Alıntı:
ben geçen sene baya program kurmuştum fakat kullanılmıyor ki o yüzden bu sene;

ve öğretmelerin istediği özel yazılımlar (bilgi yolu, ingilizce-solutions vb.)

bu kadar.
bilgi yolu, ingilizce-solutions gibi yazılımlar lisanslı mı yoksa piyasada bulabiliyor muyuz?
Bir de bu yazılımlar için internet bağlantısı gerekli mi?

çok uğraştırdı...

Ekli dosyalar

• 20131024_131545.jpg
    20131024_131545.jpg
    391.2 KB · Görüntüleme: 744
Office programları orjinal değil dimi ?
Çeşitli yayınevlerinin uygulamaları var. Onları yüklediniz mı ?

Öğretmenlerin var olan uygulamaları ve eba ders içerikleri video+ses dosyası yaklasık 110 GB yüklü... Office konusuna hiç girmiyorum :D

rusensahin' Alıntı:
Öğretmenlerin var olan uygulamaları ve eba ders içerikleri video+ses dosyası yaklasık 110 GB yüklü... Office konusuna hiç girmiyorum :D
Çok güzel bir şekilde hazırlamışsın bende lisans olayına takılıp kalıyorum o yüzden pek fazla birşey yüklemiyorum.

Geri