formatörlük ve hem

Kodla Büyü

aysegul_01

Üye
formatör olan arkadaşlara bir sorum var. arkadaşlar formatör iken hemde derslere girebiliyor muyuz? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

en az 6 saat giriyorsun zaten ekdersin tam olduğu için sevabına girebilirsin. idareye 15 saate kadar dersler boş geçmesin diye seni zorlama hakkını vermişler sen fazlasını girersen kimse sana niye giriyorsun diye sormaz sadece parasını alamazsın

formator olarak en az 6 saat ders enfazla 15 saat derse okullarda girilebilir.

mesai saati dışında kadrolu tüm öğretmenler en fazla 10 saat derse girebilirler.

okulunuzda en az 6 saat ders varsa halk eğitim kurslarına akşam saat 17 den sonra almaya çalışın. hem kursların hepsi ekdersiniz olur.

okulunuzdaki ders sayısı 6 saaten az ise veya hiç desiniz yoksa hem de 15 ssate kadar ders verebilirler. 15 saatin üstü ekdersiniz olur. ekdersiniz de akşam ücretinden olacaktır.

sorun çıkarsa formatör görevlendirme yazısında 6 ile 15 saat arası olacağını,
mayıs 2011 de halk eğitim yönetmenliği değişti oradan da mesai dışında en fazla 10 saat ders verilebileceğini belgelendirebilirsiniz.

arkadaşlar mesai saatleri dışında ders almak istiyorum. yani akşam 5 den sonra ve haftasonu bu durumda ücretimi alabilir miyim? Ve mesai saati dışındaki ders ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?

Halk eğitim merkezleri aracılığıyla kurslarda görev alabilirsiniz. Normal ücretin %10 fazlasıdır. Yani 8 TL gibi bir şey. Bunun için halk eğitime başvuruyorsunuz. Öncelikli olarak o ilçede görev yapan öğretmenlere görev vermek zorundalar.

Geri