Formatörlük yapmak istemiyorum.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar,Hepimizin derdi formatörlük.Benim okulumla çok bir sorunum yok.Ailevi nedenlerden dolayı formatörlük yapamayacağım.Müdür beni zorla görevlendirme yapar mı?ve ya ne gibi zorluklarla karşılaşırım.Fikirlerinzi alabilirmiyim?

öncelikle 15 saati tamamlamanız gerekiyor. Bölgenizde 15 saati tamamlamak için gezersiniz. Onun haricinde ders saatleriniz karışık olur. Çünkü idareciler zaten dersi önemsemiyorlar. Dolayısıyla ders programında yerleştiriken de önemsemeyeceklerdir.

Hocam dersimi önemsemiyorlarda hakkaniyet diye birşey var.Ders programını illaki diğerlerine nasıl yaparlarsa bana da öyle yaparlar.Hakkımı ararım.Zaten formatörken bile İlçe'nin en kötü okuluna görevlendirme yaptırdılar.Alışığım ona.Şu mübarek gün düşündüğüm şeylere bakın arkadaslar, kafamız ne kadar karışık.Biz bu şekilde bu ülkenin evlatlarına nasıl eğitim vereceğiz.Bizi bu durumlara düşürünlere yazıklar olsun.Zaten benim bir lafım var BT öğretmeni olupta AKP'ye oy verenin aklına tüküreyim.

Formatör olmazsınız. Müdür size ders müzik resim falan verir maaş karşılığını doldurursunuz. 2 günü de boşaltırsa 3 gün gelir gidersiniz. tabii bu dediklerimi yapacak müdür olsa olsa ancak babanız olur :D

Hocam babam olmasa bile, diğer hocalara ne yaparlarsa bana da yapmak zorundalar.Hakkımı ararım.Zaten ben resim,müzik de istemem.Sadece 15 saatimi doldurayım.Başka okul olsada giderim.

formatörlük yapmamak düşündüğünüz gibi işinize yaramayabilir. hocamın dediği gibi 15 saati doldurmak için çok gezip çok pişman olabilirsiniz ama zorla müdürünüz yapamaz bence.

hocam açıkça söyleyeyim sendikanıza bağlı.sendikanızın durumu neyse sizin durumunuzda o olur.malesef...

seçmeli ders olduğu için hak felan arayamazsınız hocam. İnsafla olur sadece sizin işini.z Dua edin mübarek günde belkim kabul olur.

allen hocam hangi şehirde görev yapıyorsunuz, görevli olduğunuz şehirde görevlendirmeler isteğe bağlımı zorunlumu yapılıyor?

İsteğe bağlı ise istemezsiniz olur biter hocam, eğitim bölgenizde eğer varsa zorunlu 21 saat dolana kadar dolaşırsınız, 21 saat yoksa da olduğu kadara girersiniz. Görevlendirmeler eğer zorunlu yapılıyorsa (forumda birçok kere de paylaşılmıştır) görev almak istemediğinize ve zorunlu olarak istek dışı görevlendirmenin hukuka aykırı olduğuna ait bir dilekçeyi okulla başlayarak işleme koyacaksınız... Süreç uzun olacak, canınız daha çok sıkılacak belki ama sonuçta kazanacaksınız...

Geri