Formatörlük

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şubat ataması ile Rizeye atandım bu yıl. Formatör olarak görevlendirilecem ama hala okula yazım gelmedi. İl Milli Eğitimi aradım okulumdan yazı gitmiş hatta onaylanmış formatörlüğüm ama okulma yazı gelmedi hala ne yapmam gerekir? Şu an ben formatörmüyüm???

sen çalışmaya devam et. ekdersinde sıkıntı olmaz. yazı çıktıysa sıkıntı yok. okula gelmesede olur

bazı arkadaşlar sorun yaşıyor müdür tebliğ etmeden göreve başladığı için, bence idareyle konuşun onay tarihinden itibaren ek dersinizi yapacaklarsa görevinizi yaparsınız yoksa size tebliğ edildikten sonra başlayın

ya hatta bana Şubat ayında bile ekders formatör gibi yatmış ekderste bi sıkıntı yok ama benim korkum sonradan "senin formtör olduğuna dair belgen nerde ya da formtörlüğün Martta olmuş ama sen Şubatta da ek ders almışsın ver bakalım onu geri" demelerinde.. Öyle bişey olması mümkün mü???

görevlendirme tarihinden itibaren ekdersiniz ödenir ama tebliğe kadar görevlendirmenizi yapmanız gerekiyor...tebliği beklerseniz o zaman çalışmayın...çalışırsanız ek dersinizi alırsınız şuana kadar hiçbir idareci ile bu yönde bir problemim olmadı...

her_dem' Alıntı:
sen çalışmaya devam et. ekdersinde sıkıntı olmaz. yazı çıktıysa sıkıntı yok. okula gelmesede olur
olur hocam hemde öyle bir olur ki! iş yaptığını sanan kraldan çok kralcılar tebliğ tarihi esastır deyip kesiverirler ücreti. yaşanmış hayat hikayesi bunlar. tavsiyem idare ile görüşün. görevlendirme tarihi esastır derlerse çalışın. tebliği tarihi esastır derlerse çalışmayın.

ya bizim idarecilerde o konuda iyiler ben geldiğimden beri 8-5 durduğum için okulda ekdersimi yazıyolar idareciler konusunda bi problem olmaz ama milli eğitimde sorun olurmu yani ekders konusunda senin formtörlüğün şu tarihte başlamış ama sen öncesinde ek ders almışsın ver onu geri deme ihtimalli olur mu il memin??

siz atanırsınız kararnameniz valiliğe bile gelir okullara yazı bile çıkar.
ancak siz göreve kurum tarafından başlatılmadığınız sürece görevde sayılmazsınız.
ha şöyle olur,formatörlük yazısı hakkında idare ilen konuşun,eğer yazı örneğin sizi geçen hafta başatacaktı ise çalışın yazı gelince o günün
tarihini atarlar ek dersini de ona göre alırsın.

Geri