Formatörlükle ilgili bir soru...

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben norm fazlası olmuş ancak bu fazlalık bana henüz bildirilmemiş bir bilişim tek. öğretmeniyim. Okulumuzda 2 öğretmeniz ve diğer arkadaş formatör olarak göreve devam ediyor. 4 ve 5. sınıflar elden gidince girecek ders de kalmadı. Öğrenmek istediğim başka bir okula formatörlük görevlendirmesi isteyeceğim. Ancak artık olmayan kadrom okulumda kalır mı? Çünkü norm fazlası öğretmenler istemediği zaman belirli bir süre okulunda kalabiliyordu. Veya isteyeceğim okula formatörlük görevlendirmesi verilir mi?
Yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim

bende bişey sormak istiyorum arkadaşlar ya,ben norm fazlası olarak il içi tayinle başka bir okula geldim ama bu geldiğim okuldada ders saatim dolmadığı için formatörlüğü
mecburen kabul ettim.fakat bu okulum ikili eğitim yapıyo sabah 7 den akşam 6 ya kadar.benim okulda bulunacağım saatler nasıl oalacak müdürle konuşamadık henüz:)heralde o kadar saat okulda durmak zorunda değilimdir değilmi

formatörlük olayı biraz oradaki il formatörlerine kalmış.
ben bir ilde başka okula formatör öğretmen görevlendirilmesi yapılırken
başka ilde yazı geldi deyip başka bir okula görevlendirme yapmayan
il formatörlerini(şube müdürlerini) biliyorum keyfi uygulamalar söz konusu gibi.
formatörlük olayı tabii biraz idare ile arandaki mesafe bakar memur çalışma
saatleri içinde çalışabilirsin.

ergun833' Alıntı:
formatörlük olayı biraz oradaki il formatörlerine kalmış.
ben bir ilde başka okula formatör öğretmen görevlendirilmesi yapılırken
başka ilde yazı geldi deyip başka bir okula görevlendirme yapmayan
il formatörlerini(şube müdürlerini) biliyorum keyfi uygulamalar söz konusu gibi.
formatörlük olayı tabii biraz idare ile arandaki mesafe bakar memur çalışma
saatleri içinde çalışabilirsin.
:+1:

benimde müdürüm değişti formatör mesai saatlerini hiçte esneticeğe benzemiyor.okulun norm kadro güncellemerinde eskiden 4-5 lerde olduğu için 14 saat dersim görünüyor.önceden norm fazlası olmim die sesimi çıkarmıyodum.şimdi norm fazlası olim die sırf müdürün gözüne soktum ama adam elindeki öğretmeni bırakıca benzemio :(

Geri