evet..yine kir pas toz kasalar ucu kırılmış fareler; bozuk klavyeler; idarenin işleri bizi bekliyordkc' Alıntı:Bu haberde bahsedilen, formatörlükten başka birşey değil.
gokceb' Alıntı:Önümüzdeki günlerde bu konuda valiliklere yazı göndermeyi planlayan bakanlık konunun alanda değerlendirilmesini, planlanmasını ve uygulanmasını illere bırakacak.... yorumsuz....
gizemkar' Alıntı:gokceb' Alıntı:Önümüzdeki günlerde bu konuda valiliklere yazı göndermeyi planlayan bakanlık konunun alanda değerlendirilmesini, planlanmasını ve uygulanmasını illere bırakacak.... yorumsuz....
iyide bu saçmalık milli eğitim müdürünüz eğer istemiyorsa ne olacak? olur mu böyle şey insanların insafına kalıyorsunuz bunun neresi adalet gerçekten yorumsuz.. bu da demek oluyor ki herkes kafasına göre takılacak.. ya ne zaman doğru bi iş yaptılar ki bin pişman oldum şu bölüm okuduğuma bu kadar çile çektirilmez ki bi zümreye..
gokceb' Alıntı:gizemkar' Alıntı:gokceb' Alıntı:Önümüzdeki günlerde bu konuda valiliklere yazı göndermeyi planlayan bakanlık konunun alanda değerlendirilmesini, planlanmasını ve uygulanmasını illere bırakacak.... yorumsuz....
iyide bu saçmalık milli eğitim müdürünüz eğer istemiyorsa ne olacak? olur mu böyle şey insanların insafına kalıyorsunuz bunun neresi adalet gerçekten yorumsuz.. bu da demek oluyor ki herkes kafasına göre takılacak.. ya ne zaman doğru bi iş yaptılar ki bin pişman oldum şu bölüm okuduğuma bu kadar çile çektirilmez ki bi zümreye..
biz birebir il mem müdürü ile görüştük yapmam diyor... yani eskişehirde olmayacagı kesinleşti bence bu calısmayla... gerci bu taslak da nedir cıkar mı cıkmaz mı o da belli değil de neyse...
Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
HOCAM BU BRANŞI KUTSAL DAMACANAYLA YIKAMASAK KURTULUŞU OLMAZ HERALDE. uhaha:angel_33' Alıntı:Arkadaşlar bu haber şahsen beni lbet bir gün Bt rehber öğretmen kadrosu çıkar hayalimi yerle bir etti Demek kutsal çalışmanın sonrasında bu çıkmış iyi bir alternatif yaratmaktan başka çaremiz kalmadı
mavi85' Alıntı:Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
uhaha:okadda' Alıntı:mavi85' Alıntı:Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
a) 100 ünlü Türk büyüğünden biri
b) Bakanlıkta çalışma yapan biri
c) Bakanlıkta çalışma yapanlardan birini tanıyan biri
d) Hiç biri
uhaha: :+1: uhaha:
c) Bakanlıkta çalışma yapanlardan birini tanıyan biriokadda' Alıntı:mavi85' Alıntı:Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
d) Hiç biri
mavi85' Alıntı:Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
e) kuklagilleri sunan Ferruh Kalenderokadda' Alıntı:mavi85' Alıntı:Feruh hoca kimdir hocam?koray45' Alıntı:Bu haber yayınlanmazdan önce Feruh hocamla yazışmıştık dün.O da benzer birşeyler söyledi.Yazının gerçeklik pay var yani
d) Hiç biri