Formatörlükten nefret ediyorum,İnternet kafeci mi olacaz:((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Hocalarım ne olacak bu halimiz bu gün okullara gelen yazıdan haberiniz var mı?Bilgisayar sınıfları alt katlara taşınacak ve akşam 21.00 'a kadar açılacakmış öğrenci ve velilere .Müdürüm bile ben 5 te giderim sen kalırsın diye gülüyor artık durumumuza .Uygulanır bişey değil ama sizin haberiniz var mı bu durumdaan ??Bingöl'de görev yapıyorum bu arada....

Dava açsak ne olur acaba? Görev verememeleri lazım bi ihtimal ek ders verirler. Ama o da mevzuata aykırı sanırım.

bizim ilçede gelen yazı yok. dün müdürle konuştuk oda pek memnun değil bu durumdan zaten benim lab en üst katta. ama uygulanabilir bir proje değil bence. zorunlu görevlendirme yaparlarsa sizin imzanız başvurunuz olmadan dava açıp iptal ettirirsiniz haklınız.

iyce suyunu çıkardılar bu işin,düzeltecekleri yere yerin dibine geçti iyce, tüm bilgisayarcıları kanser etcekler bu gidişle bu ve benzeri uygulamalar yüzünden

gulsait' Alıntı:
Hocalarım ne olacak bu halimiz bu gün okullara gelen yazıdan haberiniz var mı?Bilgisayar sınıfları alt katlara taşınacak ve akşam 21.00 'a kadar açılacakmış öğrenci ve velilere .Müdürüm bile ben 5 te giderim sen kalırsın diye gülüyor artık durumumuza .Uygulanır bişey değil ama sizin haberiniz var mı bu durumdaan ??Bingöl'de görev yapıyorum bu arada....
yazıyı ekleyebilirmisin hocam.

Tarayıcım yok hocam olsa atardım zaten yazıyı :( hocam kanser edip rahatlayacaklar, okulda yatıp kalkcaz artık sadece lab değil kütüphaneler de var işin içinde .Müdür de olacak şey bu değil diyor ama zorla görevlendirme olursa bişey demiyorum artık valla işin iyice suyunu çıkardılar :verymad:

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencileriinternet kafelerde kontrolsüz internet ve oyun bağımlılığından kurtarmak için devrim niteliğinde bir karar aldı. Okullarda bilişim teknoloji sınıfları kurulacak ve akşam 9'a kadar açık kalacak. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer konuyla ilgili verdiği talimatta "Çocuklar, okuldan kaçıp internet kafeye gitmesin. Okulda internet de var bilgisayar da var. İstedikleri zaman ücretsiz hem çocuklar hem aileleri gelsin kullansın" dedi. Bakan Dinçer, "Bu kapsamda önümüzdeki eğitim öğretim döneminde okulların giriş katlarına bilişim teknoloji sınıflarını kuracağız. Buralar hafta sonu, yaz-kış tatilleri de dahil olmak üzere gece 21'e kadar açık olacak. Böylelikle okullar çocukların ders dışında gelmek istedikleri mekânlar olacak hem de çocuklarımızı internet kafelerden kurtaracağız" dedi.

Kaynak :http://www.okulsoru.com/2011/12/mebin-yeni-icraatiokullar-saat-2100e.html

Hocam cuma vakti bela okumasak :) Haklıyız hepimiz ama biz formatörler bana dokunmayan yılan mantığında oldukları sürece okulda memur sıfatını girecez birkaç yıl sonrasını hayal edemiyorum bile (helede bu kendini bilmez bakan varken )..Yazık emeklerime yazık aldığım o yüksek öss puanını yazık .... :-1:

saat 9 a kadar çalışamayız mesai saatlerine aykırı bi durum. kimse korkmasın

Hocam boyle bir uygulama olamaz çünkü biz devlet memuruyuz gün içinde 8 saatten fazla mesai yapmaya zorlayamazlar. Saat 5 te BT sınıfını kapatır gidersin. Kafana takmaya bile değmez

Hocam tamam biz çalışmayız ama akşamları birini görevlendirsinler .O bilgisayarlar yine size gelmeyecek mi bozulunca birken beşe çıkacak işimiz okuldaki idareciler yetmezmiş gibi

ya durun hemen velvele koparmayın.sizi 8 saatten fazla kimse ücretsiz çalıştıramaz.bakanlığın yazdığı genelgenin ayrıntılarını okuyun arkadaşlar.belliki çoğumuz yeni öğretmeniz ve yönetmelik genelge ... bakmıyorz.ben baktım şimdi ayrıntılarına şu cümleler geçiyor.okul müdürünün projedeki sorumluluğu ücretli öğretmen bulmak halkeğitim görevi öğretmeni görevlendirmek vs... yaziyo.hemen koparmayın vaveylayı

Ekli dosyalar

Sağolun hocam yazıyı bende ayrıntılı okumamıştım zaten 8 saatten fazla tutamayacağı aşikar da ayrıca biz bilgisayarcılara tapulandığı için lablar bu durum müdürmüzün çok hoşuna gitmişki koştur koştur söyledi bana halbuki kendine iş yükü binecek farkında değil sınıf taşıtılacak falan...

illo' Alıntı:
ya durun hemen velvele koparmayın.sizi 8 saatten fazla kimse ücretsiz çalıştıramaz.bakanlığın yazdığı genelgenin ayrıntılarını okuyun arkadaşlar.belliki çoğumuz yeni öğretmeniz ve yönetmelik genelge ... bakmıyorz.ben baktım şimdi ayrıntılarına şu cümleler geçiyor.okul müdürünün projedeki sorumluluğu ücretli öğretmen bulmak halkeğitim görevi öğretmeni görevlendirmek vs... yaziyo.hemen koparmayın vaveylayı
Hocam söz konusu ifadeler nerede geçiyor ben göremedim de.

ben ortada telaşlanacak bir durum görmüyorum (şimdilik)
okul açılacaksa da başında müdür beklesin. çünkü dükkan sahibi o.

alfa-turk' Alıntı:
ben ortada telaşlanacak bir durum görmüyorum (şimdilik)
okul açılacaksa da başında müdür beklesin. çünkü dükkan sahibi o.

saat 3'te müdür il ilçe mill eğitime çeker gider. Evrak yetiştirmesi lazım 5 olmadan ya. Niye beklesin ki. Artık hizmetli bile kalmaz o saate. Onlar da 5'ten sonra kimse tutamaz beni der. Kalanlar çıkarken kapıyı kapatır artıkın.

İsteyen okullar demiş benmi yanlış gördüm? Gönüllülük esası olmalı yoksa kimse zorla 21:00'a kadar durmaz..

aynı şeyi düşünüyordum bende bugün teneffüs zili çalar çalmaz.. hurrraaa içeri, kızıyorum ama nafile.. oyun oynatmıyordum bakan açıklamış oyun oynayacaklar diye.. şimdi oyun da oynuyorlar iyice cılkı çıktı

ben araştırma saatinde oyun oynatmıyorum. ara sıra özellikle de dönem sonlarında kısa kısa uygulama yaptırıyorum herkes bitirirse oyun oynamanıza izin vericem diyorum. o zaman ödül oluyor daha hevesli yapıyorlar uygulamaları. ayrıca netten oyun da oynatmıyorum :) ben masaüstüne oyun klasörü oluşturdum içersinde de çoğunlukla eğitim cd leri var onları oynatıyorum daha ilginç geliyor 8)

Geri