:?:lion26' Alıntı:15 saat dersi olan bilişimci ya da formatör olan varsa o kadar dersi yok ki.
hocam sizin yanlışımız var, formatör ek ders yönetmeliğinin 16. maddesine göre ek ders alır orada 18 yazıyor...lion26' Alıntı:15 saat dersi olan bilişimci ya da formatör olan varsa o kadar dersi yok ki.Sizin iyi çıkmış.Ama fazla vermişler sana.Normalde 15 saat idi.Şimdi kafasına göre değiştirip uyguluyorlar.
neye göre 15? görevlendirmede 18 yazıyor iyi baksın...spring' Alıntı:benimki 15 veriyor (
spring' Alıntı:benimki 15 veriyor (
eyolcu' Alıntı:neye göre 15? görevlendirmede 18 yazıyor iyi baksın...spring' Alıntı:benimki 15 veriyor (
Ben anlamıyorum hocam, formatör olarak görev istediniz veya görevlendirildiniz, insan gelen görevlendirme yazısını okumaz mı? Okuduysanız 15 saat diye birşey olmadığını nasıl bilmezsiniz?spring' Alıntı:benimki 15 veriyor (
elf.krc' Alıntı:spring' Alıntı:benimki 15 veriyor (
hocam formatörseniz 15 veremez 18 olmalı, bizim idarecilerde +2 oldu ama formatör rehber öğretmene uyacak dediler vermediler
baron38' Alıntı:Arkadaşlar Formatörler 15 saatin üzerinde girdiği her ders için 18 saat ekdersin üzerine fazladan girdiklerinide alır. yani 24 saate kadar ek ders alabilir. ben 20 saat derse giriyorum 18+5 saat ek ders alıyorum