formatörlere kulüp çalışması

Kodla Büyü

Diyavol

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, okul başlamadan önce yapılan toplantıda( henüz formatör olmadan önce) fotoğrafçılık kulübünü almıştım. Yalnız formatörlük gelince kulüp çalışmalarını yine ben mi devam ettireceğim yoksa kulüp kalkacak mı bununlu ilgili mevzuatta herhangi bir yazı göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Saygılar...

Diyavol' Alıntı:
Arkadaşlar, okul başlamadan önce yapılan toplantıda( henüz formatör olmadan önce) fotoğrafçılık kulübünü almıştım. Yalnız formatörlük gelince kulüp çalışmalarını yine ben mi devam ettireceğim yoksa kulüp kalkacak mı bununlu ilgili mevzuatta herhangi bir yazı göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Saygılar...

Hocam formatörlük çalışma esasları yönetmeliğinde , kulüp , sınıf, tören çalışmaları , nöbet v.b görevleri formatör öğretmenlere verilemez yazıyor. Kulüb ü bırakabilirsiniz isterseniz bu yönetmeliği göstererek ve a isterseniz göreviniz dışında da kulüb e devam edebilirsiniz. Size kalmış seçim.

konu ile ilgili birkaç genelge vardı. ilgili genelgeleri bulursam eklerim.ifade olarak konu ile ilgili özetle şöyle idi.
formatör öğretmene kulüp çalışması verilmez.eğer isterse, formatör öğretmen bilişim kulübü alabilir.
birkaç genelgenin özetidir.

15/03/1993 tarih ve 2378 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan “Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Bilgisayar laboratuarlarının Düzenlenmesi ve İşletilmesi ile Bilgisayar Koordinatör Öğretmenlerinin Görevleri Hakkında Yönerge

Ekli dosyalar

hocam bildiğimiz gibi kulüp görevi verilmez...eğer kulübü siz kurduysanız ve seviyorsanız devam edin bence...

Geri