Formatürlük Onayı Alamayan Kaç İl var

Kodla Büyü
mavi85' Alıntı:
çanakkale
balıkesir

biri memleketim biri çalıştığım yer.

Ama formatörlük gelsede istemeyeceğim. Maaş karşılığı devam. Uğraşşsınlar benle

Ölümü görüp sıtmaya razı olmayacağım.

Manisa İzmir Balıkesir Antalya Mersin.. Geçen forumda bir arkadaş yazmıştı toplamda 25 tane temmuz veya eylül de başlatan il vardı..

mavi85' Alıntı:
çanakkale
balıkesir

Bakan geldi ayaklarına hala ortada bişey yok arkadaş nasıl iştir anlamış değilim insan sorar 1. ağızdan öğrenir yazı beklemenin alemi nedir ki orasını hiç anlamış değilim.. :verymad:

hocam bakan eskişehire de geldi ve yapmayın demiş formatör görevlendirmelerini

gokceb' Alıntı:
hocam bakan eskişehire de geldi ve yapmayın demiş formatör görevlendirmelerini

yalandır hocam o... milli eğitim yapmak istemediği için yapmıyor bu kadar basit balıkesirde aynı başta milli eğitim müdürü karşıymış buna! sen karşı olduğun bişeyin üzerine düşermisin?

Yapanlar nasıl yaptı ozaman bakan neden bişey demiyor yapan illere..

hocam bizzat il mem müdürü ile görüştük randevu alıp, bakan bey 3,5 saat buradaydı sizi de sorduk, görevlendirme olmayacak dedi... kendisi de karşı duruma o da açıktı...

gokceb' Alıntı:
bimere 3 eylülde yazdım hocam, bir ay oldu bir cevap yok

Lanet olsun yaa!!! :verymad: bu nasıl düzendir bu nasıl adalettir..

yapan nasıl yapıyor arkadaş yaaa...

neyse bu yıl da kısmetimizde, norm fazlası olup okul beklemek varmıs demek...

arkadaşlar norm fazlası olmaya bile razıyım ben. formatör olmak İSTEMİYORUM. formatörlüğü nasıl çıkış yolu olarak görüyorsunuz. ben 8-5 (işin doğrusu) çalışmak istemiyorum ya da müdürlerin biz daha önce şöyle iyi böyle iyi formatörle çalıştık demeleri beni deli ediyor. (ki o formatör arkadaşların çoğu 9-3 çalışayım diye her dediklerine razı olmuş, yok rapor almış ama ayarlamışlar ek dersi kesilmemiş) kusura bakmayın ama bu formatörlük işini zümrelerim biz manvettik. düzeltmek için cins idarecilerle uğraşmak istemiyorum.
9 saat derse giriyorum, 6 saat fazladan kalıyorum. maksat 15 saat maaş karşılığı dolsun diye.
iş bilmez idarecilerli ve her işi başkasına yaptırmak isteyen öğretmenlerle uğraşmaktan iyidir. (işin hakkını vererek çalışanlar eyvallah)

Sakaryada başuvuru alınalı 1 ay oluyor. ama onaylar hala çıkmadı. aramadığım yer kalmadı. hepsi valilikte onayda diyor.

Geri