Format atamıyorum (Cd sürücü yok flash tan da açmadı...)

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labda bir bankadan gelen cd sürücüsü olmayan bir pc var linkte resmi de var... ( http://img.ps2netdrivers.net/img/7b/hp. ... /small.jpg ) Flash bellek ile format atayım dedim bir türlü flashtan başlamadı. İki farklı flash denedim... Sonra harici bir cd rom ile denedim cd rom u görüyor ama - seçmeme rağmen - yine bir türlü okumadı. En son bugün harddiski başka bilgisayara (cd romu olan) takıp format attım. Harddiski tekrar kendi kasasına takıp baktığımda mavi ekran hatası aldım. Bu PC ye nasıl format atabilirim... Yardımlarınızı bekliyorum. Flash bellekle neden başlatamadım...

cd romu bilgisayar tak öle bir formatı dene .
Ayrıca mavi ekran hatası demişsin yeni bilgisayarına hard diski takmadan önce ekran kartı ethernet kartını aygıt yöneticisinden kaldır tekrar başlatmak istermisiniz sorusundan sonra bigisayardan çıkarıp yeni pc ye tak o zamn belki mavi ekranı görmezsin ;)(mavi ekran hataları ekran ve ethertentten oluyo genelde ;)

yildiray75' Alıntı:
ide cd rom takmayı deneyin gerçi kasanın içini açması biraz zor olucak galiba ama :)

bu dediğinizi deneyeyim...

omerkaraca
cd romu bilgisayar tak öle bir formatı dene .
Ayrıca mavi ekran hatası demişsin yeni bilgisayarına hard diski takmadan önce ekran kartı ethernet kartını aygıt yöneticisinden kaldır tekrar başlatmak istermisiniz sorusundan sonra bigisayardan çıkarıp yeni pc ye tak o zamn belki mavi ekranı görmezsin ;)(mavi ekran hataları ekran ve ethertentten oluyo genelde ;)

Yanlış anlamadıysam senin öneriyi de deneyeceğim

dereli_oglu' Alıntı:
Harddiski başka bilgisayara götürmek yerine, o bilgisayara sağlam CDROM takıp ordan format atmayı dene.

Hocam şu an onu deneyeceğim de aklıma gelmedi çünkü kasa küçük ama dışarda bırakıp deneyeceğim...

Geri