Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, bilgisayarımın cd-rom sürücüsü düzgün çalıştığı halde bilgisayara format atmak istediğimde cd-rom görünmüyor. Bilgisayar eski ve iş bankasının verdiği bilgisayarlardan. Bu bilgisayara nasıl format atabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim?
biosta CD room u ilk sıraya al kaydet yeniden başlasın. Direkt CD den başlar F12 ile falan da uğraşmazsın. Yine olmaz ise Cd room un arkasında (tabii ki kasayı açman lazım) jumper ı sök yerini değiştir bir de öyle dene. kolay gelsin.
arkadaşlar aynı sorun bende de var eski bir laptopa format atmaya çalışıyorum windows ortamında cdyi okuyor ama format atacağım zaman okumuyor biostan ayarladım ama olmuyor yardım lütfen
Hocam başka bir cd ile deneyin. Eğer biostan gerekli ayarlamaları yaptığınız halde görmüyorsa ve normalde cd-rom çalışıyorsa CD'de sıkıntı vardır büyük ihtimalle...
o zaman sanal xp yi cd den çalıştırım bütün disklerini formatla sonra reset at normal format cd ni tak ve kur öncesindede bios piiilini çıkarıp bekle belki açılışında bazı ayarlar değişmiştirde haberin yoktur hiç değilse sıfırlanır.