FORMAT ATAMIYORUM!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, antivirüs programı sistem dosyasından birini silmiş. Bilgisayarımı kapattıktan sonra tekrar açılmadı. Biosa giriyorum, açılışı cd yapıp format atmak istiyoruma am önyükleme yaptıktan sonra yeniden başlatmaya geldiğinde açılışta tekrar önyükleme yapma kısmı geliyo. Yani Windows yükleme kısmına geçemiyo. Ne yapmalıyım?

2.sefer dönmeden önce(ön yükleme bitip bilgisayar yeniden başladığından sonra) BIOStan 1. sürücüyü Harddisk yapın

arkadaşım ikinci sefer açılınca cd den ön yükleme için entere basmıyorsun değil mi? bir de bu da olmazsa windowsu onarmayı dene

2. seferde CDyi çıkar, BIOStan kaydedip çıktığınızdan emin, olun CDyi değiştirmeyi deneyin, kurtarma konsoluna girerek hddmbr ve fixmbr komutlarını yazın, aklıma başka bişey gelmiyor..

3 cd denedim fakat olmuyo.Yani cd sorunlu olabilir sorusunu geçtim... '. seferde cd çıkarıp açılışı biostan harddisk yaptım ama hata veriyo ve açılmıyo

Hocam yeniden basladıgında cdden onyukleme yapmak icin bi tusa basiniz gelmiyor mu? onun gelmesi lazım tusa basmaki windows kura devam etsin!

klavyen otomatik olarak bir tuşa basıyor olmasın klavyeyi değiştirdin mi

Oralarda bir yerde "other boot options " ya da bun benzer bir şey olmalı. İlk seferde bunu disable yap tüm başlangıç seçenekleri Cd olsun önyüklemeden sonra disable yaptığın yeri enable ayp dene bakalım kolay gelsin

hocam bios pilini çıkar biraz bekle sonra geri takbios default ayarlara dönsün sonra cd den açmayıtekrar dene kolay gelsin...

sağolun arkadaşlar denemeye biraz ara vermiştim tekrar başlayacağım inş. çözülür. Tekrar başınızı ağrıtabilirim

Hepsini denedinse başka bir yanlış yapıyor olabilirsin.

Kısaca: açılışta "Herhangi bir tuşa basınız" kurma işleminde 1 defa yapacaksın.
xp yi ilk yüklediğimde en az 5 defa tekrar baştan almaya sebep olmuştum.
win98 den bir anda geçiş yapınca öleee işte.
Tekrar ediyorum hocam açılışta 1 defa tuşa bastıktan sonra bilgisayar tekrar kendini başlatacaktır bu sefer tuşa basmıyorsun. veya

Cd.yi kısa süreliğine çıkar. o açılışta tekrar cd isteyecektir.

Geri