bılısımemrah
Aktif Üye
Arkadaşlar bilgisayara format atacaktım fakat mavi ekranda "bilgisayara takılı harddisk bulunamadı" hatası veriyor nasıl çözebilirim
bılısımemrah' Alıntı:Arkadaşlar bilgisayara format atacaktım fakat mavi ekranda "bilgisayara takılı harddisk bulunamadı" hatası veriyor nasıl çözebilirim
aakcakaza' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Arkadaşlar bilgisayara format atacaktım fakat mavi ekranda "bilgisayara takılı harddisk bulunamadı" hatası veriyor nasıl çözebilirim
hocam hard diskiniz sataysa biostan pasif hale getirin, muhtemelen o yuzden alıyorsunuzdur bu hatayı!
fkosanay' Alıntı:sata configurationa girin, win7 kuracaksanız ahci seçin xp ise ide seçin
bılısımemrah' Alıntı:Hakikaten bu bilgisayar öğretmenleri hiç bişey bilmiyor.60 görüntülenme var bir cevap yok. :-1:
aak' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Hakikaten bu bilgisayar öğretmenleri hiç bişey bilmiyor.60 görüntülenme var bir cevap yok. :-1:
Sende bir bilgisayar öğretmenisin değil mi hocam?
bılısımemrah' Alıntı:aak' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Hakikaten bu bilgisayar öğretmenleri hiç bişey bilmiyor.60 görüntülenme var bir cevap yok. :-1:
Sende bir bilgisayar öğretmenisin değil mi hocam?
Evet bende bir bilgisayar öğretmeniyim.Söylediğim benim içinde geçerli.Aslında eleştirmemiz gereken şey 4 yıl boyunca görmüş olduğumuz eğitim.Fizik,kimya,biyoloji ......falan .....filan ....bizim için çok gereksiz dersler.Hangisini kullanıyoruz şuan.Onların yerine adam akıllı şöyle bilgisayarla alakalı dersler görsek bu kadar sıkıntı çekmezdik.
Evet hocam benzer sorun bende de oldu. farklı bir dvd ile denediğimizde sorun yaşanmadan kurulum yapıldı.frezmb' Alıntı:Bu arada çözüm %90 oranında arkadaşların dediği gibidir
fakat kendi başıma aynı olay geldi
harddisk yok diye kurulum yapamadık
denemediğimiz şey kalmadı.
problem 7 imajındaymış biz hep dvd bozuk mu düşüncesiyle problemli imajı dvdye yazıyormuşuz
imajı değiştirdik ve sonunda kurabildik