:+1:alperre' Alıntı:ben daha önce ndtldr dosyasını yanlışlıkla silindiğinden dolayı işletim sistemi açılmadığında aldım.Bunu da yeni bir windows kurulum cd si ile başlangıç yapıp repair kısmında iki tane dosyayı root(c ye kopyalayarak halletmiştim.
Ama format atarken böyle bir sorunla karşılaşmaman gerekir bence cd den açılış yapamıyordur sen harddiskteki uyarıyı alıyorsundur.
aynı anda yazmışız o zaman diski ya başka bir makinaya bağlayarak yada boot cd lerle (hiren')s tamamen formatlayın sonrasında kuruluma başlayınpiadora' Alıntı:Cd den önyükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı çıkıyor ,basıyorum sonra ntdrl eksik uyarısı alıyorum ama.Cd den açılış yapıyor yani.
share_' Alıntı:satalı değilse bile format ekranı gelir, ileri aşamada harrdisk bulunamıyor hatası verir. sorun ya cd boot ayarında 1. değil, ya kullanılan cd veya sürücü bozuk yada usb klavye var ve bios ayarlarında usb keyboard disable.
hocam biosta usb keyboard kısmını disable yerine enable yapman gerekiyor yoksa açılışta usb klavyeyi tanımıyorbilgisayarmax' Alıntı:share_' Alıntı:satalı değilse bile format ekranı gelir, ileri aşamada harrdisk bulunamıyor hatası verir. sorun ya cd boot ayarında 1. değil, ya kullanılan cd veya sürücü bozuk yada usb klavye var ve bios ayarlarında usb keyboard disable.
klavye usb benim evt ne yapmam gerekiyor ki bu durumda.