FORMAT ATMADA SIKINTI YAŞIYORUM

Kodla Büyü

güneşimm

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bilgisayarıma format atamıyorum. şifre koymuşlar ve şifreyı de unutmuşlar f8 ile güvenli moddan açmayı deniyorum ama klavyeye elektrik vindovs başladıktan sonra geliyor , aynı şekilde format atayım dedim ama yine klavyeden dolayı format da atamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olurmusunuz.

usb klavyedir o. ps/2 bir klavye takıp devam edebilirsiniz.

windows 7 de kullanıcı ekranınındayken shift tuşuna 4-5 defa basınca bir pencere çıkıyor orada ekran klavyesi seçeneği var...xpde var mı bilmiyorum

egitimci.' Alıntı:
windows 7 de kullanıcı ekranınındayken shift tuşuna 4-5 defa basınca bir pencere çıkıyor orada ekran klavyesi seçeneği var...xpde var mı bilmiyorum

windows 7 de o ekrandayken sol altta da o pencereyi açmak için bir işaret varmış... gerçi sanki yoktu diye hatırlıyorum ama bu okuldakinden farklı versiyon bunda var sanırım..

şifreyi kırın sizde hocam google da aratırsanız çıkıyor nasıl kırmanız gerektiği yada ps/2 klavye takıp deneyin

Eğer her başladığında klavyeyi görmüyorsa deepfreeze kuruludur.
Eğer klavye USB ise bir süre bekle tanıyacaktır. İlla oturum açılıp tanıtılmasına gerek yok.
Şifreyi kırmak istiyorsan ERD Commander diye cd den boot edilebilen bir program var işletim sistemine göre olan sürümünü indirebilirsin.
Eğer dosyaları yedeklemek istiyorsan LiveCD özellikli herhangi bir Linux dağıtımı işini rahatlıkla görecektir.
Ayrıca klavyeden dolayı format atamıyorum demişsiniz. Klavye USB ise biostan USB Keyboard/Mouse support'u Enable yapmanız gerekebilir.
Şifre biosta ise anakart yeni ise jumper veya pil çıkartarak, yeni ise pil çıkartarak bios ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.

Geri