Format atmada sorunum var.

Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
arkadaşlar format atacağım bilgisayarın bir dvd rom'u bir de cd yazıcısı var.bios dan birinci boot aygıtı olarak cdrom seçeneğini seçiyorum.kaydedip çıktıktan sonra ön yükleme için bir tuşa basıyorum fakat kuruluma geçmiyor.klavye ve format cd sinde herhangi bir problem yok çünkü başka bilgisayarda denedim.ayrı ayrı dvd rom ve cd yazıcıya takıp da denedim bir türlü olmuyor.sorun ne olabilir sizce?

cd rom cd yi iyi okumuyor olabilir. ram leri çıkartıp takın. bios ayarlarını sıfırlayın. tekrar deneyin.

Kullanmadığın optik okuyucunun güç kablosunu çıkarıp formatı öyle dene...

asa001' Alıntı:
arkadaşlar format atacağım bilgisayarın bir dvd rom'u bir de cd yazıcısı var.bios dan birinci boot aygıtı olarak cdrom seçeneğini seçiyorum.kaydedip çıktıktan sonra ön yükleme için bir tuşa basıyorum fakat kuruluma geçmiyor.klavye ve format cd sinde herhangi bir problem yok çünkü başka bilgisayarda denedim.ayrı ayrı dvd rom ve cd yazıcıya takıp da denedim bir türlü olmuyor.sorun ne olabilir sizce?

hocam cdden kurulumda çıkan "bir tuşa basınız" gibi bir ibare çıkmıyorsa klavyeyle uğraşma. Eğer o mesajı görebiliyorsan da kuruluma geçmiyorsa o zaman klavyeni bir değiştirmeyi dene diycem ama biosa girebiliyorsan zaten klavyen çalışıyordur. çok garip ya.

Geri