hocam hiren boot cd ile aç.windowsun şifresini kır yeniden başlat.akif_van' Alıntı:arkadaşlar bir bilgisayara windows 7 kurdum ama bilgisayara office kuruyorum diğer proglarmları kuruyorum kuruum başarılı ama bilgisayarı kapatıp açtığımda sanki hiç birşey kurmamışım gibi bilgisayar gene aynı posizyonda... ne yapmalıyım ((((
pardon hocam ya.ben hiç açılmıyo sandım bilgisayar.Benim labdaki bilgisayarlara win7 kurduktan sonra hiç açılmamıştı.bu yöntemi onun için yapmıştım.zesues' Alıntı:hocam hiren boot cd ile aç.windowsun şifresini kır yeniden başlat.akif_van' Alıntı:arkadaşlar bir bilgisayara windows 7 kurdum ama bilgisayara office kuruyorum diğer proglarmları kuruyorum kuruum başarılı ama bilgisayarı kapatıp açtığımda sanki hiç birşey kurmamışım gibi bilgisayar gene aynı posizyonda... ne yapmalıyım ((((
hocam ben kurarken disklerin ikisinide biçimlendir dedim...birde eğer 2 sürücüdede olsa açılışta bana uyarı vermez mi? birini seç die....beyazgolge' Alıntı:hocam diskin ayrı ayrı bölümlerinde de windows kurulu olmasın
ikisinide biçimlendiriyorsanız benim teori yatar ama başlangıçta hangi işletim sistemi seçmek istiyorsunuz bölümünün süresi ayarlanabiliyor(gelişmiş sistem ayarları-başlangıç ve kurtarma).akif_van' Alıntı:hocam ben kurarken disklerin ikisinide biçimlendir dedim...birde eğer 2 sürücüdede olsa açılışta bana uyarı vermez mi? birini seç die....beyazgolge' Alıntı:hocam diskin ayrı ayrı bölümlerinde de windows kurulu olmasın