format cd sini nasıl çoğaltabilirim?

Kodla Büyü
direk copy cd diyebirsin ikinici imaj al banşka bir cd ve dvd ye aynı imajı at .. nero işini gorur

"format cd'si" tabirini hala kaldıramadık ortadan. Başta en fazla öğrenciler olmak üzere diğer öğretmen arkadaşlar da halen "format cd'si" soruyorlar bana :) Aslında bigün hazırlayacam ms-dos açılış cd'si, verecem soranlara. Bilgisayar açılınca "x:\>" gördüğün yere "format c: /x" yazıp enter'a bas işin görülür diyecem :D

dkc' Alıntı:
"format cd'si" tabirini hala kaldıramadık ortadan. Başta en fazla öğrenciler olmak üzere diğer öğretmen arkadaşlar da halen "format cd'si" soruyorlar bana :) Aslında bigün hazırlayacam ms-dos açılış cd'si, verecem soranlara. Bilgisayar açılınca "x:\>" gördüğün yere "format c: /x" yazıp enter'a bas işin görülür diyecem :D

görürler eb.. lerini o zaman

bilgisayar_bil' Alıntı:
saçma saçma cvblar veriyorsunuz

"cvb" yazarken cevap kelimesini kısaltmak istedin herhalde ama imla kuralıdır, Türkçe'de kelime sonunda b,c,d,g harfleri bulunmaz. Bu harfler yerine p,ç,t,k harflerini kullanmalısın. Sadece bu bile "öğrenci bulundu" ifadesini senin için kullanmaya yeterken, "format cd'si" ifadesiyle ilgili yorum bile yapmak istemiyorum zaten arkadaşlar yapmışlar. Kızacağına teşekkür et "sağolun tanımadığı öğrenciye bile yardımını esirgemeyen tanımadığım yardımsever bilişim öğretmenleri" diye. Gençler çok fevri azizim...

hocam arkadaşlar sanırım bukadar basit bir soruyu ancak öğrenciler sorar demeye getiriyorlar. Ama hakkatten kolay bir işlem. :roll:

arkadaşlar sizde bukadar üzerine gitmeyin arkadaşın. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Unutmayın.

Geri