format sonrası bilgileri geri getirme

Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
c ve d sürücüsüne format atılmışsa formattan önceki bilgilere tekrar nasıl ulaşıyoruz hangi programla.

dervisahmet' Alıntı:
zor ama getdata back , önce formatlanan hardiski başka bilgisayara 2. hardisk olarak tak.
anlamadım biraz daha açık ifade etseniz ya da daha kolay anlaşılır bir yolu yok mu
teşekkürler.

Çeşitli programlar vasıtasıyla geri getirebilirsin ama hiçbiri %100 başarılı değil.
Benim en taktir ettiklerim : "easyrecovery" ve "recovery my files" . Bunlardan "easyrecovery professional 6.12" microsoft office dosyalarını geri getirmede daha başarılı.
Ayrıca bu programları formatladıktan sonra kullanabilirsin yani hard diski ikincil olarak takmana falan gerek yok.

dosyaların hangi türleri daha çok kurtuluyor yani demek istediğim tam kurtulmuyor deniliyor yani böyle bir ayrım var mi?

110607' Alıntı:
c ve d sürücüsüne format atılmışsa formattan önceki bilgilere tekrar nasıl ulaşıyoruz hangi programla.
Bu sorunu bende yaşadım. Recover My Files 4.4.8.5 programı ile büyük ölçüde bilgilerimi kurtardım. Google aratarak programı bulabilirsiniz.

bendede olmdu gitti 1 GB asp kod arşivim...

Recovery my fileslada getiremedim, off halen içim yanıyor :(

Bu arada en iyleri "recovery my files"

hocam formül r-studio programı.versiyon 5 indirirsen ser... ini bulabilirsin bulamazsan pm

Ben geri getirdim ama resimler görünmüyor videolar da başka videolar olmuş....!!!

merhaba arkadaşlar.. bende recover my files indirdim. çalıştırdım. aramasını taramasınıda yaptı. ama en sonunda noldu key istedi benden.. şifre bulmaya çalıştım bi kaç yerden buldum olmadı. elinde şifresi olan varsa yardım edermi acaba... recover my files yoksa başka bi programda varsa yardım edin nolur..

Geri