Format sonrası kablosuz internet problemi(win7)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Win7 ile masaüstü pc ye format attık, daha sonra kablosuz olarak bağlanmak istedik bağlantıyı görüyor ama bağlanmak istediğimizde airtes rt 211 bağlanamadı diyor... Eksik driver yok problemi nasıl çözeriz...

ağ ve paylaşım merkezinden kablosuz agları yönetten kablosuz agınızın adını seçin kaldır diyip kapatın tekrar baglanmayı deneyin şifresini girip ben genelde o sorun çıkınca bunu yapıyom çözülüyor

shemonster' Alıntı:
ağ ve paylaşım merkezinden kablosuz agları yönetten kablosuz agınızın adını seçin kaldır diyip kapatın tekrar baglanmayı deneyin şifresini girip ben genelde o sorun çıkınca bunu yapıyom çözülüyor

ağ paylaşım merkezinde ağ görünmüyor ama bildirim alanında gözüküyor, sinyal gücünü de yüksek gösteriyor.

ethernet bağlantısı için sabit ip vermişsen onu otomatik yap bende yakın zamanda aynı sorunu yaşadım özellikle elektrik gidip geldiğinde siyali görüyor ama bağlanamıyordu herşeyi denedim modeme reset attım baktım başka bir cihazla giriyor notebookla girmiyor notebook ayarlarını gözden geçirdim kablolu bağlantı için sabit ip vermişim onu kaldırınca çözüldü

Hicbirine gerek yok hocam. Gecen basima geldi tam pes edecekken arkadas guncelleme yapmadim dedi.

Win update ile TUM GUNCELLEMELER bitene dek bekledik sorun halloldu.

Bir kaç defa daha başıma geldi bu hafta birinde etherneti devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim sonra pc yi baştan başlattım sorun halloldu diğeri çözülmedi...

ip ile alakası yok .....
güvenlik duvarı virüs programını gözden geçir ... son olarak modemin şifreleme türü wpa 2 kişisel ayarlarına bak aynı olması lazım pc ile bunu anlaman için şifreyi kaldır modemden bağlanacakmı dene bağlanırsa sorun yok baglanmassa güvenlik şifreleme türündedir sıkıntı...kolay gelsin
bunlarda olmassa bence sorun senin işletim sisteminden kaynaklı başka win7 cd si ile format at bence . . .

Geri