format sonrası programlar için?

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar format sonrası programları kurmak için bi dvd hazırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yapmak istediğim şey şu ben programlarını bi dvdde toplaycam, dvdnin içindeki proramları gösterecek bi arayüz olacak ve bu arayüzden kurmak istediğim praogmları seçip, tek bir yükleme butonuyla istediklerim yüklenecek. daha önce bu şekilde mükemmel xp dvd im vardı formattan sonra bu arayüz açılıyor ben istediğim programları seçiyordum tek tuşla hepsi ardarda yükleniyordu ama bunun içinde xp de vardı. ben sadece programlar için böyle bişey istiyorum ve kendime has hazırlıcam, bunu neyle yapabilirim?

Katılımsız kurulum konusunu ve WPI ile katılımsız kurulum yapma konularını araştırmanız gerekiyor. Net ortamında birçok kaynak bulabilirsiniz.

yakuphan hocam biraz araştırdımda genelde içinde işletim sistemininde eklediği cdler dvdler yapmak için bişeyler var ben işletim sistemi istemiyorum sadece programlar için... ama yinede bakıcm tşkler...

Siz anlatılanların işletim sistemi kısmını yapmayacak, programlarla ilgili olan kısmını oluşturup, bir CD'yi kaydedeceksiniz. Kayıttan önce yaratacağınız bir autorun.inf dosyası ile de CD takıldığında wpi ile yaptığınız sistemi tetikleyeceksiniz. Yani sizin CD'de sadece programlar olacak, işletim sistemi ile ilgili bölümlere yer vermeyeceksiniz.

hocam istediğin programlardan oluşan bir dvd hazırlayacaksın ve istediklerini içinden açıp kuracaksın... o kadar uğraşmaya kafa yormaya hiç gerek yok :)...

yinede ben öyle olmasını istiyorum diyorsan yine programlarını bi araya getirip içine bir adet autorun hazırlayıp koyacaksın... sitelerden araştır autorun hazırlama programları nette mevcuttur...

banedir hocam, dediğiniz gibi olacak anlaşılan ama en azından öğrenmek isterdim...

ktılımsız yada otokur gibi çalışan sessiz kurulum olan dvd paketleri mevcut ..
kendin oluşturmak istersen WPI paketleride var. ama ..

işin acilse ve ben paket hazırlığı yapmam uzun sürer diyorsan. internetten hazır paketlerden birini indir.
"Docs" klasörünün içindeki adını aynen kalıcak şekilde internetten güncel sessiz kurulum dosyasını güncelleyebilirsin.

Geri