cd sata entegreli hocam zaten ayrıca makina normalde açılıyor xp de.açıldığında sürücüler gözüküyor c ve d diyenefbote' Alıntı:sata entegreli bir cd ile format atmayı deneyin hocam.
Bu durumda cd yi değistirp baska bir cd ile deneyin bütün sata sürücüler entegre edilmemiştir.ucamus' Alıntı:cd sata entegreli hocam zaten ayrıca makina normalde açılıyor xp de.açıldığında sürücüler gözüküyor c ve d diyenefbote' Alıntı:sata entegreli bir cd ile format atmayı deneyin hocam.
Hocam çooook defa başıma geldi bu, çözümü BIOS'a girip hard disk'i AHCI, SATA, IDE üçlüsünden herhangi birine çevirin. Şu an hangi moddaysa o modun dışında bir mod seçin. Örneğin IDE'de ise AHCI, AHCI'da ise IDE'ye çevirin.ucamus' Alıntı:Sevdiğimiz bi hocamızın acer 5920G markalı bi laptop u var.makina daha önce formatlanmış ve şu anda xp yüklü.Ben tekrar formatlamak istiyorum ama xp kurulum ekranında hdd bulunamadı hatası veriyor.Bunu nasıl çözebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim...
:++: hocam dediğiniz şekilde siz yazmadan yaptım sorunu çözdüm yanlız ilk defa böyle birşey geldi başıma tabi tecrübelerden faydalanmak lazımyasarsahbaz' Alıntı:Hocam çooook defa başıma geldi bu, çözümü BIOS'a girip hard disk'i AHCI, SATA, IDE üçlüsünden herhangi birine çevirin. Şu an hangi moddaysa o modun dışında bir mod seçin. Örneğin IDE'de ise AHCI, AHCI'da ise IDE'ye çevirin.ucamus' Alıntı:Sevdiğimiz bi hocamızın acer 5920G markalı bi laptop u var.makina daha önce formatlanmış ve şu anda xp yüklü.Ben tekrar formatlamak istiyorum ama xp kurulum ekranında hdd bulunamadı hatası veriyor.Bunu nasıl çözebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim...
ucamus' Alıntı::++: hocam dediğiniz şekilde siz yazmadan yaptım sorunu çözdüm yanlız ilk defa böyle birşey geldi başıma tabi tecrübelerden faydalanmak lazımyasarsahbaz' Alıntı:Hocam çooook defa başıma geldi bu, çözümü BIOS'a girip hard disk'i AHCI, SATA, IDE üçlüsünden herhangi birine çevirin. Şu an hangi moddaysa o modun dışında bir mod seçin. Örneğin IDE'de ise AHCI, AHCI'da ise IDE'ye çevirin.ucamus' Alıntı:Sevdiğimiz bi hocamızın acer 5920G markalı bi laptop u var.makina daha önce formatlanmış ve şu anda xp yüklü.Ben tekrar formatlamak istiyorum ama xp kurulum ekranında hdd bulunamadı hatası veriyor.Bunu nasıl çözebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim...