Formator ekders 33+3=36 mi 30+3=33 mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adadeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaslar
Formator ful ekders aliyor ya...haftalik hesaplama
15+15+3 (10 saate 1 saat) = 33
mu
15+18+3 (10 saate 1 saat) = 36
Mi oluyor?

Haftalık 4+3+4+3+4=18 saat şeklinde ekders alır... Full derken 30 saat ekders almaz. 10 saate 1 saat derse girmiyorsan yok.

Simdi benim durum su
Kendi okulumda ders yok. Ben baska 2 okula gidiyorum
Birinde 12 digerinde 9.

Kendi okulumu secersem ders : 0
digerleri malum.
Bu durumda kendi okulumda olursa 10 a 1 yok. Digerlerinde var ise 18+1 mi oluyor.

hocam benim şahsi fikrim, toplamda 21 saat dersin varsa bence hiç bulaşma formatörlüğe.. formatör olunca tamamen idarenin eline düşüyosun.. Onlar da bunu bekliyo zaten :D Ayrıca herkes dersine girip dersi bitince evine giderken 8-5 okulda durmak dışardan göründüğünden daha da sıkıcı emin olun..

Hocam formatörseniz 12+9=21 saat derse giremezsiniz en fazla maaş karşılığı oda 15 saat derse girebilirsiniz. Girdiğiniz fazladan 6 saat ders için ekders alamazsınız. Standart haftalık 18 saat ekdersiniz yazılması gerekir.

İlçe Milli eğitimde üç gün formatör olarak çalışıyorum hocam. kendi okulumda da 10 saat derse giriyorum . haftalık 18 saat ekders ..10saate 1 saat yok

Hocam nerede derse girerseniz girin en fazla 15 saat (o da maaş karşılığı) derse girer ve haftada en fazla 18 saat ek ders ücreti alırsınız.
Bunun dışındaki tüm ücretlendirmeler ve görevlendirmeleiniz yanlış yapılmaktadır. Ancak formatör değilseniz bahsettiğiniz şartlara uyabilirsiniz.

formatör günlüktür. 4+3+4+3+4 tür. gerisini sen boş ver kafanı karıştırma

Meslek dersleri öğretmenleri hariç bütün branş öğretmenlerinin haftada alabileceği en fazla ekders miktarı 18 saattir.

Bu yüzden bazı öğretmenler girmeme imkanları varsa 28 veya 29 saat ders almaya bakarlar. dersler genellikle çift rakamlı saatlerden oluştuğu için bu genellikle 28 dir.

her 10 saate 1 saat ekdersden 28+2=30 yapar varsa
sınıf öğretmenliği ve kulüp çalışmalarındanda 2 saat gelir 32 saati bulurlar bununda 15 saati zorunludur kalır 17.

30 saat derse girip sınıf öğretmenliği ve kulüpde varsa 30+3+2=35 yapar ancak ek ders ücreti 18 saati geçemeyeceğinden dolayı 2 saat köy sandığına çalışılmış olur.

ben neyi anlatıyom yaaaa :mrgreen: :mrgreen:
formatör arkadaşlar neyin hesabını yapıyorsunuz allah aşkına. haftada alacağınız ekders saati 18 dir. bunun üzerine kafa yormanıza gerek yok.

20 saat de alabilir, şöyle: 30 saat derse girer 15 maaş karşılığı düşelim 15+3 (hazırlık planlama) 18 eder, sınıf veya kulübü varsa 2 saat de oradan toplam 20 saat alabilir haftada. Tabi bu durum sabahçı öğlenci okullarda mümkün olur ancak.
blackbuk' Alıntı:
Meslek dersleri öğretmenleri hariç bütün branş öğretmenlerinin haftada alabileceği en fazla ekders miktarı 18 saattir.

Bu yüzden bazı öğretmenler girmeme imkanları varsa 28 veya 29 saat ders almaya bakarlar. dersler genellikle çift rakamlı saatlerden oluştuğu için bu genellikle 28 dir.

her 10 saate 1 saat ekdersden 28+2=30 yapar varsa
sınıf öğretmenliği ve kulüp çalışmalarındanda 2 saat gelir 32 saati bulurlar bununda 15 saati zorunludur kalır 17.

30 saat derse girip sınıf öğretmenliği ve kulüpde varsa 30+3+2=35 yapar ancak ek ders ücreti 18 saati geçemeyeceğinden dolayı 2 saat köy sandığına çalışılmış olur.

ben neyi anlatıyom yaaaa :mrgreen: :mrgreen:
formatör arkadaşlar neyin hesabını yapıyorsunuz allah aşkına. haftada alacağınız ekders saati 18 dir. bunun üzerine kafa yormanıza gerek yok.

Geri