Biraz insaf arkadaşlar, istersen hiç bir iş yapma boş bilgisayarları bekle istersen ama yine de mesai saatini okulda geçir de aldığın parayı hak et.xsentius' Alıntı:Bende evimdeyim bir film açıp izleyeceğim ondan önce bir girip bakayım ne var ne yok dedim5e kadar boş sınıfı bekleyenleri anlamıyorum ha evinde oturmuşsun ha sınıfta ne farkı var birisi anlatsın bunu? Bir ihtiyaç olursa araba ile 2dkda okulda oluyorum zaten sorun olmuyor.
+1 :+1:boteakif' Alıntı:İdareye söylesem çıkıyorum diye izin verirler. Ancak benim içime sinmez.
inblue' Alıntı:Biraz insaf arkadaşlar, istersen hiç bir iş yapma boş bilgisayarları bekle istersen ama yine de mesai saatini okulda geçir de aldığın parayı hak et.xsentius' Alıntı:Bende evimdeyim bir film açıp izleyeceğim ondan önce bir girip bakayım ne var ne yok dedim5e kadar boş sınıfı bekleyenleri anlamıyorum ha evinde oturmuşsun ha sınıfta ne farkı var birisi anlatsın bunu? Bir ihtiyaç olursa araba ile 2dkda okulda oluyorum zaten sorun olmuyor.
Uslup yanlış bir kere ona dikkat edelim, ikincisi okul işletme değil müdürün, müdür yardımcısının memnuniyetine göre iş yapılmıyor, işimiz belli BT sınıfını açık tutuyoruz başka işler olursa yapıyoruz zaten beklememizin asıl sebebi BT sınıfını açık tutmak. Vicdanınız rahatsa sorun yok benimki bek rahat durmuyor maalesef.xsentius' Alıntı:inblue' Alıntı:Biraz insaf arkadaşlar, istersen hiç bir iş yapma boş bilgisayarları bekle istersen ama yine de mesai saatini okulda geçir de aldığın parayı hak et.xsentius' Alıntı:Bende evimdeyim bir film açıp izleyeceğim ondan önce bir girip bakayım ne var ne yok dedim5e kadar boş sınıfı bekleyenleri anlamıyorum ha evinde oturmuşsun ha sınıfta ne farkı var birisi anlatsın bunu? Bir ihtiyaç olursa araba ile 2dkda okulda oluyorum zaten sorun olmuyor.
Okulda boş boş oturunca sen hakediyorsun ben evde oturunca haketmiyorum demek şaka gibiBirde bu saat 5e kadar bekler ibaresi nerede yazıyor nerenizden uyduruyorsunuz bunu? Müdürüm, müdür yardımcım okula yaptıklarımdan memnunsa, öğrencilerim memnunsa size en fazla bu forumda 5e kadar dursana demek düşer
Benden memnun olmayan varsa gider şikayet eder 1 sonraki dönem formatörlük verilmez gerisi hikaye.