Hocam merhaba;
Cihazınızın lisans etiketinde yazan işletim sistemini yükledi iseniz eğer, Google amcaya HP sürücü ve yazılım yükleme diye aratın, karşınıza gelen hp sürücü yükleme sayfasına bağlandıktan sonra tam model araması ile modeli bulun ve tüm sürücüleri indirin,
Eğer ki, üzerindeki etiketin dışında bir işletim sistemi yükledi iseniz, önce HP destek ve sürücü de var mı ona bakın yoksa, o donanımlara sağ tıklayıp özellikler diyin, açılan pencereden donanım diyin listeden donanım kimliklerine tıklayın sonrasında ise pcidatabase.com a girin orada aratın, yüksek oranda sonuç alacaksınız.
Sürücüleri yine bulamazsanız, everest programını indirin, açın ve donanımların bilgisini aratıp sürücüleri üretici sitelerinden download edin.
Burada da görünmezse en güncel driver pack programını indirin, o kendisi yükler zaten..
Önemli: Driverpack programını ilk tercih edebilirsiniz, ama ben sevmiyorum o programı bazen yanlış yükleyip sistemi dahi çökerttiği oluyor yada silmek için çok uğraştırıyor. Yukarıda yazdıklarımı yapamam derseniz driverpack en kolay çözümüdür. (Forumda aratabilirsiniz)
İyi çalışmalar