forum konusunu işliyoruz :)

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
iletişim araçları konusunda 5.sınıflar ile forum konusunu işliyoruz. 5/E sınıfından tüm bilişim öğretmenlerine selamlar. kolaylıklar diliyoruz. :) :)

Daha öncede birçok arkadaş forum konusunu, bizim forumda işlediler ve foruma bebeleri doldurdular. Bunun üstüne forum konusu başka forumlarda işlensin diye konuşuldu. Buraya bebeleri dondurmanın bir anlamı yok. Başka forumlarda gösterseydiniz keşke.

her_dem' Alıntı:
Daha öncede birçok arkadaş forum konusunu, bizim forumda işlediler ve foruma bebeleri doldurdular. Bunun üstüne forum konusu başka forumlarda işlensin diye konuşuldu. Buraya bebeleri dondurmanın bir anlamı yok. Başka forumlarda gösterseydiniz keşke.

sayın hocam öğrencilerime "bebe" gözüyle bakmıyorum bu birincisi, ikincisi de yazar adına bakarsanız, sadece benim yazdığımı ve öğrencilerimi buraya doldurma gibi etkinliğimin olmadığını görebilirsiniz, sadece "Her Telden" alanına 1 adet başlık açtık ve öğrencilerimizden selam gönderdik, bir rahatsızlık verdiğimizi düşünmüyorum, selamımızı alan alır.. :-1:

Forumlarda bu tarz çatişmalar yaşadiğiniz zaman nasil bir uslüp kullanacaksınız şekil 5E üstteki yorum :+1:

Hocam Trabzonlu olduğun için sende çocuklara "uşak" dersin. Bende iç anadoluda olduğum için "bebe" dedim. Yani "çocuk=bebe=uşak". Lafı başka yere çekmenin manası yok.

Sizin gibi forumun ne olduğunu bu şekilde anlatan arkadaşlar çok fazla oldu. Daha sonra öğrencileri foruma üye olup abuk sabuk başlıklar açtı ya da yorumlar yaptı. Bunlar daha önce yaşandı. Ben sadece uyardım. Yoksa forumda 10 yaşında olur olmaz konuşan bebelerin olmasını istiyorsan yapmaya devam edebilirsiniz. Saygılar.

forum.ogrenci.web.tr 'yi öğrencilerinize forum kullanımını göstermek için kullanabilirsiniz. Bu amaçla kurulmuş bir forum hizmetinizde.

Geri