Forumda KONU DIŞI bölümü açılmıştır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ghost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ghost

Site Admin
Yönetici
1- KONU DIŞI MESAJLAR ANASAYFA SON KONULAR VE SON 24 SAAT İÇİNDE YAYINLANMAZ
2- KONU DIŞINA ATILAN KONUYU TARTIŞMAK İÇİN FARKLI FORUM İÇİNDE BAŞKA KONU AÇAN KİŞİ 1 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR TEKRARINDA SÜRESİZ
3- HER KONUYU SİYASETE ÇEVİREN VE KONU DIŞINA ATILACAK HALE GETİREN KİŞİLER 2 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR
4- KONU DIŞI İÇİNDE KÜFÜR EDEN KİŞİ DURUMA GÖRE EN AZ 1 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR

Ben bunlara uymasam ne olur derseniz... şu olur..! kurallara inatla uymayan kişinin gözünün önünde bugüne kadar yazmış olduğu tüm mesajları silerimm yada duruma göre ip numarasını bir dilekçe ile berber mahkemeye veririm.

Hocam o bölüme ulaşamıyoruz ??
"Bu forumdaki başlıkları okumak için gerekli izinlere sahip değilsiniz." diyor...
Kullanıcılara ne zaman açmayı düşünüyorsunuz ?

An itibariyle düzeltme (23:35): Şimdi açıldı hocam , teşekkürler...

bölüm kullanıcılara açıldı...

üye olmayanlar konu dışı içeriğini göremeyecek..

Böyle bir başlığa kimse konu açmaz forum başlığını değiştirsen daha iyi olur dostum. "Siyasi ve güncel olaylar" olursa amacına ulaşır. Yoksa sürekli konuları bu foruma taşımak zorunda kalırız.

Site için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

alley_upp' Alıntı:
ghost hocam travian oynuyormusun senın nıckı kullanan bırı varda :?

adımı başka forumlarda dahi görüyorum, nede olsa özel isim değil :)

bilerek siyasi yazmadım hasari.. şimdilik böyle kalsın biraz daha değişecek o bölüm.. alt başlıklar gibi..

ghost' Alıntı:
alley_upp' Alıntı:
ghost hocam travian oynuyormusun senın nıckı kullanan bırı varda :?

adımı başka forumlarda dahi görüyorum, nede olsa özel isim değil :)

bilerek siyasi yazmadım hasari.. şimdilik böyle kalsın biraz daha değişecek o bölüm.. alt başlıklar gibi..

altı üstü iyice netleşirse sıkıntı kalmaz :D Böyle kalırsa kimse konu dışına yazmaz gibime geliyor :D

son konulardan taşıyacağınız çok şey var ozaman. şehit haberleri konu dışı oluyorsa, hangi marka usb kullanıyorsunuz diye soru soranda, arba alıcam ne alayım diyende konu dışına yönlendirilsin.

samet_uğur' Alıntı:
son konulardan taşıyacağınız çok şey var ozaman. şehit haberleri konu dışı oluyorsa, hangi marka usb kullanıyorsunuz diye soru soranda, arba alıcam ne alayım diyende konu dışına yönlendirilsin.
sadece siyaseti buraya atacaklar bu konuda moderatörlere saygım var ama doğru bir yöntemmi o konuda yorum yapmak istemiyorum

cesur_yürek' Alıntı:
samet_uğur' Alıntı:
sadece siyaseti buraya atacaklar bu konuda moderatörlere saygım var ama doğru bir yöntemmi o konuda yorum yapmak istemiyorum
şehit haberlerinin siyasi olduğunu düşünmüyorum hocam..

samet_uğur' Alıntı:
cesur_yürek' Alıntı:
samet_uğur' Alıntı:
şehit haberlerinin siyasi olduğunu düşünmüyorum hocam..

bunu tartışmaya gerek yok bu formda şehit haberlerinden rahatsızlık çok olmuştur eskidende böyleydi bence böyle bir çözüm bulmuşlar. bazı arkadaşlar kasıtlı olrak seviyesizleştirerek olayı çirkinleştirdiler bunu kasıtlı yaptılar tabi arada kalan moderatörlerde bu çözüme gitti. ben olayları daha ayrıntılı yazacağım. tabi bilimsel olacak saygısızlık olmaycak umarım orda problem çıkmaz

Özellikle ana sayfada gözükmeyecek olması çok çok iyi olmuş, ellerinize sağlık.

Mesaj alınmıştır. forum yöneticilerini en az derecede meşgul edecek şekilde kendileri hangi konuyu taşıyacağına karar verir. Bizim görevimiz onların taşımasına gerek kalmadan, uygun yerde konu açmak. Böyle konulara da gerek var, ancak yöneticilerimiz için fazladan iş yükü oluşturduğu da açık. Sorumlu davranmaya çalışacağız.

sitelerde' Alıntı:
Mesaj alınmıştır. forum yöneticilerini en az derecede meşgul edecek şekilde kendileri hangi konuyu taşıyacağına karar verir. Bizim görevimiz onların taşımasına gerek kalmadan, uygun yerde konu açmak. Böyle konulara da gerek var, ancak yöneticilerimiz için fazladan iş yükü oluşturduğu da açık. Sorumlu davranmaya çalışacağız.
:+1:

ghost' Alıntı:
1- KONU DIŞI MESAJLAR ANASAYFA SON KONULAR VE SON 24 SAAT İÇİNDE YAYINLANMAZ
2- KONU DIŞINA ATILAN KONUYU TARTIŞMAK İÇİN FARKLI FORUM İÇİNDE BAŞKA KONU AÇAN KİŞİ 1 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR TEKRARINDA SÜRESİZ
3- HER KONUYU SİYASETE ÇEVİREN VE KONU DIŞINA ATILACAK HALE GETİREN KİŞİLER 2 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR
4- KONU DIŞI İÇİNDE KÜFÜR EDEN KİŞİ DURUMA GÖRE EN AZ 1 HAFTA UZAKLAŞTIRILIR

Ben bunlara uymasam ne olur derseniz... şu olur..! kurallara inatla uymayan kişinin gözünün önünde bugüne kadar yazmış olduğu tüm mesajları silerimm yada duruma göre ip numarasını bir dilekçe ile berber mahkemeye veririm.

bi bu eksikti tamam oldu

Geri