Forumdan atılan gencin dramı :)

Kodla Büyü
Forumdan atılma değil de yakında forum sakinleri EYLEM düzenleyecek bilginize.

Forumun yavaşlamasının sebebi reklamlar olabilir de, bunun bir çözümü de olmalı diye düşünüyorum.

:puhaha: :puhaha: :puhaha: helal olsun adam da derdini nasıl anlatıyor öyle küçük emrah misali :puhaha:

forumun en eski üylerinden biri olarak diyorumki kimseyi atmayın forumdan :puhaha:

Bak küfür ederim bak. :P Tüm adminlere Allah sabır versin. Bazı adminlerde kendini çok büyük zannediyor ama tabii bunu yapan kişilerde yalakalık ve benzeri şekilde forumlarda adminlik kazanan tipler olduğu için burdan ayrı tutuyorum.

Hocam ben burda zamanında banlanmış bir kişi olarak. Burdaki adminlere bir kin beslemiyorum. Bir şekilde işlerini yapıyorlar sonuçta. Siyasiler olmasa bende ban yemezdim garanti. Kendilerini bunca zamandır forumu ayakta tuttukları için teşekkür ediyorum. Reklamlar bir şekilde forumun giderlerine destek oluyor. Ki bu masrafları yıllardır eminim Hocalarım (adminlerim demiyorum) cebinden ödemiştir. Forumun hızlanmasını isteyen arkadaşlar çözüm basit pamuk eller cebe.

the_korsan' Alıntı:
omd' Alıntı:
benim kupam nerde adminlerrrrr

valla askerdemiydin o dönemde, yeni mi gidecektin bişeyler vardı ama senin kupa tezkeresi elinde olan birilerine gitti kesin :lol:

ben bilmem arkadaş :D halkın oylarıyla kazandığım kupamı isterim. Elalemin banlanmış üyelerinde bile varmış kupa :D

bu arkadaşı buraya davet edelim mi ne dersiniz, insanlığın öldümediğini gösterelim kazanalım delianlıyı :lol:

omd' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
omd' Alıntı:
benim kupam nerde adminlerrrrr

valla askerdemiydin o dönemde, yeni mi gidecektin bişeyler vardı ama senin kupa tezkeresi elinde olan birilerine gitti kesin :lol:

ben bilmem arkadaş :D halkın oylarıyla kazandığım kupamı isterim. Elalemin banlanmış üyelerinde bile varmış kupa :D
admin değilim ama hocam buyur

Ekli dosyalar

• kupa.jpeg
    kupa.jpeg
    38.8 KB · Görüntüleme: 288
SDN bi aydır reklamını yapıyordu bu videonun. Böyle olunca beklentim yüksek oldu sanırım. Gülümsetmedi bile.

Geri