Forumdan dosya indirirken çıkan VİRÜS uyarısı??!!

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
selamlar az önce bikaç farklı başlıktan bikaç farklı dosyayı rar lı olarak PC ye kaydetmeyi denedim;bugüne kadar hiç çıkmayan-çıkmamış

"Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir

http://www.bilgisayarbilisim.net sitesindeki saldırganlar web'e göz atma deneyiminize zarar veren programları yüklemeniz için sizi kandırmayı (örneğin ana sayfanızı değiştirerek ya da ziyaret ettiğiniz sitelerde ek reklamlar görüntüleyerek) deneyebilirler."

şeklinde bir uyarı aldım..sebebi ne olabilir?Adblock kapalı-google chrome kullanıyorum...acaba foruma da yada serverlara virüs mü bulaştı??

Son zamanlarda çıkmaya başlayan, çoğu zaman umursamadığım ama bazen de "bu uyarıyı yoksay" a tıklamaya üşendiğim uyarıdır.

Resimlerde bile veriyor. download.php sayfasında istisnasız çıkıyor yani.

Resim ekleyeyim örnek için

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 858
Problemin kaynağı, forumda paylaşılan korsan yazılımlar nedeniyle google siteyi mimlediğinden bu uyarıyı çıkarıyor. Bir süre sonra çıkmamaya başlayacaktır.

Reklam olarak şikayet ettiğimiz konuyu ve kullanıcıyı da temizleseydiniz bari. Mobilyacı olan eleman...

valla nasıl bir temizlik yapıldı bilmem ama hala aynı uyarı ve hatalar geliyor. hatta firefoxdan birşey inmiyor bu siteden.

Bote Hakan' Alıntı:
valla nasıl bir temizlik yapıldı bilmem ama hala aynı uyarı ve hatalar geliyor. hatta firefoxdan birşey inmiyor bu siteden.

Hocam yapılan işlem anlık etki etmez, google'a yeniden içerik taraması isteği gönderilir, google efendi de bazen birkaç saat bazen birkaç gün içinde kontrol eder, sorun gittiyse kara listeden çıkarır, şu an zaten düzeldi.

Re: Ynt: Forumdan dosya indirirken çıkan VİRÜS uyarısı??!!

Bende bir sorun yok.
Chrome kullanıyorum.

Hocam google chrome ayarlar bölümünde kendinizi ve cihazınızı tehlikeli sitelerden koruyun cümlesinin başındaki tik işaretini kaldırın düzelir.

Geri