Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
panasonic fz-18 modelini yeni aldım çok memnunum. 8 mp 18X optik zoomu var. dijital zoomla birlikte 72X zoom yapabiliyor. harika fotograflar çekiyorum. benim tavsiyem 12 megapiksel makine yerine böyle bir makine almanız. ayrıca panasonicler leica marka lens kullanıyor ki leica en iyi lens üreticilerinden birisi...
Panasonic Lumix FX-10
Panasonic Lumix FX-12 veya istersen daha üst modeli. bende 10 var fazlasıyla yetiyor. en önemli özelliği kullandığı lens. dünyadaki en iyi iki lensten biri olan LEICA marka lens kullanmış makinada. Profesyonel fotoğrafçılara sordum resim öğretmeni arkadaşlara LEICA lensi önerdiler. ben aldığımda FX-10 485 YTL idi geçen sene teknosada, şimdi 190 YTL olmuş
Canon SX 100 tavsiye edebilirim.
genelleşmiş ve aynı zamanda yanlış bir kaplıp var. Mp ne kdar yüksek olursa o kadar iyidir diye. biraz pratik düşünmek lazım. 12 mp bir fotograf kaç mg bayt yer kaplar. ve çözünürlüğü ne olur. gereksiz özelliklere boşuna para vermemek lazım. 12 mp makien alıp yer kaplamasın diye düşük kalite çekmek pek mantıklı olmaz.
canon mu nikonmu deseniz tabki nikonu tavsiye ederim ama son dönemde bir maikna varki özellikleri bence yaz ve kış için çok ideal. Olympus SW 1030 incelemenizi tavsiye ederim.