Fotokobi makinasına flash takınca dosya görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZMF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ZMF

Site Gezgini
mrb arkadaşlar flash bellek dolu bilgisayara takılınca dosyalar görünüyor ama fotokobi makinasına takılınca flash bellekte olmayan klasör görünüyo üstelik çıktı alıcagım dosya görünmüyor.netten baktım ama bişey bulamadım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler

pdf den çıktı aldım ama word dosyası açmayınca bende flahda sorun var sandım. yani sadece pdf dosyaları görünür başka dosyaları görmez öyle mi hocam

ZMF' Alıntı:
pdf den çıktı aldım ama word dosyası açmayınca bende flahda sorun var sandım. yani sadece pdf dosyaları görünür başka dosyaları görmez öyle mi hocam

Evet hocam aynen öyle. Belki yeni çıkacak modelelrde Office dosyalarını da görür ama şimdilik sadece PDF'leri görüyor. Sizin belgeler .doc, .xls gibi dosyalar ise hemen .pdf'ye dönüştürüp o şekilde dosyaları fotokopi/yazıcı makinesine gösterebilirsiniz.

bende öyle yaptım hocam ama makinenin özelliklerini tam öğreneyimde belki başka özellikleride vardır kullanırım . çok tşk ederim deneme yanılma yöntemiyle buldum ama cevap yazmanıza sevindim saolun

Geri