fotokobiyi bilgisayara bağlama

Kodla Büyü

salih225

Seçkin Üye
Seçkin Üye
elimizde panosonic möarka bir fotokobi var yazıcı gibi kullanmak istiyoruz sürücüyü yüklememe rğamen çıktı vermiyor. özel bir yükleme şekli falan mı var neden çıktı vermiyor olablir

hocam bende de canon vardı çıktı alırken sıkıntı yaşadık sonra resimdeki gibi yaptım çıktı aldım bi dene istersen.

Ekli dosyalar

• fotokopi.jpg
    fotokopi.jpg
    100.7 KB · Görüntüleme: 922
hocam benim eski okulumda vardı. sürücüyü direkt yükleme yapınca çalışmıyodu. fotokopiyi bilgisayara bağladıktan sonra windows kendi sürücü arama seçeneklerinden fotokopiyi tanıtmak gerekiyordu. bir de öyle deneyin bence...

ip verirseniz düzelecektir. Bu arada "fotokobi" yanlış olmuş. :idea:

şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:

Hocam yazdırma işinin fotokopiye ulaşıp ulaşmadığını kontrol edin

Hocam sık görülen hata kağıt boyutu yönlendirme ve tepsi seçimidir

1. Kağıt boyutu, A4
2. Yönlendirme, Tepsiye kağıtları koyduğunuz gibi landscape veya portraid
3. Tepsi ise kağıt giriş tepsisi tray1 tray2 manualfeed gibi
4. Kağıt çıkış bölümü

kullandığınız yerlere uygun olmalıdır

ozlem22' Alıntı:
şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
doğru diyorsunuz da burda dikkat edilmesi gereken fotokopinin nasıl yazıldığı mı yani?

ozlem22' Alıntı:
o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmez

hocam karadeniz(laz) şivesinde p harfleri b ye yumuşar , t nin d ye yumuşaması yda tam tersi gibi :)
bknz : detan = tedan :puhaha:

panasonic 8016 var bende. usb ile direk bağlantı yapıp driverını kurduğunda çalışıyor. yanlız driver; otomatik kurulum (.exe)şeklinde olanda çalışmadı. kendin tanıtıp driver sürücüsünü göstermen lazım.

hocam fotokopi makinasını bağlamadan kurulum yapmayın yaptıysanız o kurulumu tamamen kaldırın muhtemelen ondan kaynaklanıyordur, ayrıca bilgisayar ile fotokopi makinası arasındaki kabloyu değiştirmeyi de deneyin bazen kablodan kaynaklanabiliyor.

buko08' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmez

noktalama yanlışından değil yazım yanlışından bahsediyorum bilmem farkında mısınız? hata yaptığınızı kabul edip "haklısınız doğru yazmak lazım" demek yerine üste çıkmaya çalışıyorsunuz o da ilginç.. düşüne düşüne ne yanlış bulabilirim diye onu mu buldunuz..neyse sevgiler ;)

buko08' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

İkinize de katılıyorum. Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir deyim vardır.

Srebrenitsa' Alıntı:
buko08' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

İkinize de katılıyorum. Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir deyim vardır.

ben de doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş diyorum ;) benim üzerinde durduğum konu yazım yanlışıydı, o da düşünmüş ne bulabilirim diye benim cümle sonuna iki nokta koyduğumdan, büyük harfle başlamadığımdan filan bashetmiş, buna gülünür başka da bişey yapılmaz.. eleştirdiğim konuyu bile algılayamamış.. de, ki bağlacını bitişik yazan, yazım yanlışı yapan, adam gibi yazmayı konuşmayı bilmeyen öğretmenlere tahammül edemiyorum işte bu kadar..nokta!!!

bizdeki fotokopiyi pc ye bağladım. sürücüyü arayıp bulmak biraz uğraştırdı ama hallettim. sonra paylaşıma açtım . ardından pc ye deepfreeze çaktım. bütün öğretmen arkadaşların laptoplarına paylaşılan yazıcıyı ekledim. hiçbir sıkıntı yok şuan.

Geri