Sanırsam ağ üzerinden diye düşünmüş arkadaşım.buko08' Alıntı:neden ip veriyorum. direk bilgisayara bağlıyorum yazıcıyı
doğru diyorsunuz da burda dikkat edilmesi gereken fotokopinin nasıl yazıldığı mı yani?ozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
hocam bir de papersource sekmesinin görüntüsünü verirmisinejdeharr' Alıntı:hocam bende de canon vardı çıktı alırken sıkıntı yaşadık sonra resimdeki gibi yaptım çıktı aldım bi dene istersen.
buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
Srebrenitsa' Alıntı:buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
İkinize de katılıyorum. Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir deyim vardır.