fotokopi makinası bilgisayara nasıl bağlanır?

Kodla Büyü

destinaa88

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar fotokopi makinasını bilgisayara bağlamam lazım. ama daha önceden hiç yapmadım. usb ile bağlayıp direver mı yüklicem? bilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi??

sıradan bir fotokopi makinesiyse bağlayamazsınız. makinenin printer özelliğine sahip olması gerekir. fotokopi makinesinin pc bağlantısı varmı önce onu öğrenin. fotokopi makinesinin usb yuvası varsa pc'ye bağlananbilir diye düşünmeyin çünkü bazı makinlerde yazılım güncellemeside usb üzerinden yapılıyor. makinenin üzerinde printer ibaresi varmı?

alfa-turk hocam tşkkr ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. okula gittiğimde bakıp size printer simgesinin olup olmadığını yazıcam yarın. daha sonraki adımlar için yardım ederseniz sevinirim.

sayın hocam makinenin marka ve modelinide öğrenip yazarsanız internetten özelliklerine bakıp daha doğru bilgiler verebilirim

Biz de Canon 1018 var. Driverini buldum, yükledim, tanıdı ama yazdırmadı... :mrgreen: Daha sonra CD'sini buldum. Yükledim. Tanıdı ve yazdırdı...... :++:

hocam makina Canon İR6570. usb girişi var. uygun mudur, driverını bulup yüklemem yeterli mi?

schumix hocam verdiğiniz linkte işletim sistemine ve dile göre filtreledim fakat bi kaç tane çıktı. bunlardan hangisini indirmeliyim acaba, çözemedim :?

cyocera 3035 fotokopi makinesinde printer özelliği var ancak bilgisayara nasıl bağlayabilirim. Uygun ara kabloyu nerden bulabilirim acaba?

Geri