Fotokopi Makinasına Kişisel Şifre Verilebiliyor mu?

Kodla Büyü

freecriminal

Site Gezgini
arkdaşlar bizim okulda canon image runner 2520 fotokopi makinası var,
id tuşu falan var, yönetici id'si ve şifresi bölümü de var da her öğretmene id ve şifre verilebiliyor mu bulamadım,
bilgisi olan arkadaş var mı acaba aranızda? bu makina ile her öğretmene id ve şifre verebiliyor muyuz???

benm okulumda da canon ir2018 model yazıcı var. benden önceki öğretmen şifre koymuş. şimdi okula böyle bir yazıcı daha gelcek ve şifre koymam isteniyo. nasıl yaparım bilemiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen

makinanızın özelliğiyle alakalı bir durum. id varsa öncemakinadan vericeksiniz daha sonra bilgisayardan şifre iste diye bir seçenek bulacaksuınız hocam ama makinadan anlayan birisine ihtiyacınız var önce

var hocam. her öğretmene ayrı bir şifre verip daha sonra yönetici olarak hangi öğretmenin kaç sayfa bastığını bile görebiliyorsunuz.

BaRBaRYaN' Alıntı:
var hocam. her öğretmene ayrı bir şifre verip daha sonra yönetici olarak hangi öğretmenin kaç sayfa bastığını bile görebiliyorsunuz.

işte onu yazıcı üzerinden mi yapacağız, yazıcının kurulu olduğu pcden mi? Kullanma kılavuzunda bir bilgi yok. Bizdeki yazıcının sadece açılış şifresi var. Öğretmenlere nasıl şifre dağıtacağız şimdi.

servisten koymasını isteyin. fotokopiden de bilişimcileri sorumlu tutmasınlar. ayıptır. yada okul memuru sorumlu olsun, genelde memurlar ilgilenir.

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:

işte onu yazıcı üzerinden mi yapacağız, yazıcının kurulu olduğu pcden mi? Kullanma kılavuzunda bir bilgi yok. Bizdeki yazıcının sadece açılış şifresi var. Öğretmenlere nasıl şifre dağıtacağız şimdi.

bahsettiğimiz yazıcı değil hocam Fotokopi cihazı.

Ayrıca yazıcı için böyle bir şeyi düşünseniz bile pc ye şifre verilmez. ben usb kablosunu kendi pc me taktığmda sınırsız kullanırım o zaman... yani sonuçta her şekilde şifre cihaz üzerinde tanımlanıyor...

Geri