FOX tv Fatih portakalla çalar saatte sesimizi duyuralım...

Kodla Büyü

bote25

Üye
Arkadaşlar;
Şu an birçok ilde formatörlük görevlendirmeleri yapılmıyor. Bu sebepten dolayı norm fazlası durumuna düşen birçok arkadaşımız var. Sesimizi medya aracılığıyla duyuralım. Bu konu başlığı altında organize olalım.
Katılımlarınızı bekliyorum.....

belki yazılanları okur ama o adamdan eleştirel birşey beklemeyin çünkü eleştirel mesajları okurken çekinerek yumuşata yumuşata okuyor

fatih portakalın
formatör kelimesinin anlamını
Bt öğretmenleri için ne anlam ifade ettiğini
formatörün ne yaptığı bildiğini sanmıyorum

arkadaşlar derslerimiz kaldırıldı okul müdürlerinin keyfine bırakıldı,milli eğitim ne düşünüyor? diye bir mail atsak çalar saatte ses getirmez mi?
Ben şansımı deneyecem inşallah benim gibi düşünenler vardır ve destek olurlar

kimi dinliyorlar ki F.portakalı dinlesinler
adamlar ülkenin geleceğini şekillendirecek eğitim politikası ile karar alırken bile uzmanlarına sormuyorlar muhalafet partiyi ipe sermiyorlarda sabah kaç kişinin izlediği belli olmyan portakalı dinleyecekler

hocam denemekten bir mail atmaktan ne çıkar ki,türkçe öğretmenleri sınıf öğretmenleri kadar olamayacaz mı.Ne kadar çok mail olsa o kadar konuşur,en azından konuşulması bile iyidir bu sessizlikten bence.

Arkadaşlar hepiniz haklısıınız. Dinlerler veya dinlemezler bu onların sorunu. Ama birşeyler yapmamız lazım..
Bence birliktelik açısından fatih portakala mail atalım. faceden yazalım. Önce kendi aramızda birlikteliği sağlayalım. Bakın özür dileyerek söylüyorum, biz böyle sessiz kaldıkça sırtımıza semer vuran çok olur(teşbihte hata olmaz)
Biran önce sesimizi duyurmalıyız...
,

calarsaat@fox.com.tr

Merhhaba. Okullarımızda Bilişim Öğretmenlerimiz eğitici değil tamir, bakım ve onarım olarak mesleğinin çok fazla dışına çıkarılarak farklı görevlerle itham ediliyor. MEB tarafından da ders saatleri sayısı çok düşürüldü, sınavlar kaldırıldı ve zorunlu ders olmaktan da çıkarıldı. Çok fazla BT öğretmeni norm fazlası durumuna düştü. Tüm bunlar gelecekte acaba bt öğretmenlerine gerek kalmayacak mı sorusunu akla getiriyor. Bt öğretmenleri için MEB nasıl bir çözüm arayışında? ÖSS 'de çok yüksek puanlar alarak diğer öğretmen alanlarına göre çok daha iyi akademik alt yapıya sahip bt öğretmenlerinin haklarının en azından diğer öğretmenler kadar olması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi içim MEB çözüm uygulayacak mı?

Gönderdim.

Ben burda fox'u izleyemiyorum. Tartışma programında bir hareket oldu mu? Bazı sorularımız programda ele alındı mı? İzleyenlerden bilgi bekliyorum.

yahu arkadaşlar programı izleyen yok mu aranızda. Sorular programda konuşuldu mu merak ediyorum.

Evet aslında böyle programları beğensek de beğenmesek de hiç kaçırmamak gerek. Ben de fox tv çekmiyor olmasına rağmen mail attım. :)

bir dahakine yakalarsam bir daha atarım. Tabi ki hep beraber defalarca mail atılırsa Programlarda mutlaka dillendirilir. Bu çok önemli.

Geri