free dos işlerim sistemi ne demektir çok acilllll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bil_kay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
İstediğiniz işletim sistemini kurarsınız hiç sıkıntı çıkarmaz.

cevaplarınız için teşekkürler hocam peki linkteki bilgisayar nasıl sizce eşime almayı düşünüyorum da

Dandik sürüm Basic Windowsa kaptıracağınız extra birkaç doların cepte kalması demektir.

Hocam almadan önce iyi düşün. Öncelikle optik okuyucu yok bunlarda. Hariciye sahip olman veya olan birine sahip olman gerekiyor. Diğer türlü bunların hemen hemen hepsi aynı fiyatına bak, tipine bak, yakışıklı ise al :))

uğur hocam buna flash tan format atabiliriz dimi ozaman optik okuyucuya gerek gerek kalmaz sanırsam

bil_kay' Alıntı:
uğur hocam buna flash tan format atabiliriz dimi ozaman optik okuyucuya gerek gerek kalmaz sanırsam
winto flash isimli ücretsiz bir program var,
windows XP ya da Windows 7 CD sinin içeriğini flash belleğe kopyalayıp makinayı USB den boot ederek windows kurabiliyorsunuz.

Öncelikle firmanın sitesinde bu netbookun win XP vc 7 için tüm sürücüleri mevcut mu? ya da yanında CD /DVD ile veriyorlar mı ? onu öğrenin.

fahrican hocam yeni ürün olduğu için firmanın sitesinde ürün görünmüyor.cd/dvd vereceklerinide sanmıyorum win7 kurarken driverları tanımazmı.

bil_kay' Alıntı:
fahrican hocam yeni ürün olduğu için firmanın sitesinde ürün görünmüyor.cd/dvd vereceklerinide sanmıyorum win7 kurarken driverları tanımazmı.
Büyük ihtimalle tanıyacaktır. Ethernet ya da wireless kartını tanısa windows7 diğerlerini internetten otomatik bulabiliyor

Geri