Free Web Hosting Area!! Ücretsiz site hazırlayalım.

Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye

Özellikler:
- Şu alan adlarından oluşturacağınız alt alanadı ücretsiz:
coolpage.biz,
freeoda.com,
freetzi.com,
freevar.com,
orgfree.com,
ueuo.com,
6te.net

Örneğin : bilisim.coolpage.biz

- Reklam Yok (NOT: sitenin altında Free Web Hosting yazısı ve http://www.freewebhostingarea.com için bağlantısı var.)

- 2005 yılından beri kesintisiz çalışıyor.

- Hesaplar asla kapatılmıyor (en az 1 hit /ay istediğiniz sürece ücretsiz;)

- Hızlı sunucular RAM 8 GB;

- Ücretsiz web alanı - 1500MB için 12 MB dosya boyutu sınırı ile;
- sınırsız trafik

-Yedeklemelerini dışa aktarabilirsin.

- Küçük siteler için - kesinlikle hiçbir reklam; (300 Mb alan için)

-Tüm ülkeler ve diller için uyumludur.

- free php5 hosting - (version: 5.2.10) with mail() active, GD2 library , php curl , php magickwand - Free php5 hosting

- php değişkenleri kapatmak açmak için güvenli mod,;

- Ücretsiz 5 MySQL veritabanı (Güncel sürüm 5.0.88)

- Önceden yüklenmiş phpMyAdmin; tek tıklamayla veritabanı yedekleme;

- Sınırsız hesapları / veri tabanları izin (hesap başına bir veritabanı);

- Hesap yöneticisi - araç, araç, dosya, yeniden adlandırma, zip aracı oluşturmak için dizin oluşturma / unzip programı ve daha fazla dosya izinlerini ayarlamak için tabanlı) hesap bilgileri, File Manager (WYSIWYG File Editor, FTP istemcisi - tarayıcı değiştirmek için.

- Tek bir tıklamayla autoinstaller (ücretsiz forum, blog): Joomla, phpBB3, SMF, WordPress;

- mod_rewrite enabled (apache 2.2); full dot files support (.htpasswd, .htaccess - posibility to set custom error pages, to block unwanted ips/sites, to turn on/off indexes etc. etc.); - (Apache 2.2); tam destek dosyaları nokta (. Htpasswd,. Htaccess - olasılık özel hata sayfaları belirlemek için, istenmeyen IPS engellemek için / siteleri, on / off indeksler vb vb açmak için) etkin mod_rewrite;

- Hesap sıfırlamak için mülkiyet düzeltmek için - olasılığı,;

- Özelleştirilebilir hata sayfaları, 404.html 403.html;

- Tam FTP desteği;

- SSI support (Server Side Includes - .shtml); - SSI Support (Server Side Includes -. Shtml);

-hemen kayıt ol, site aktif hale gelsin.

- Tam e-posta desteği (POP / IMAP) ve etki alanı sahipleri için sınırsız alt etki alanlarını subdomain.yourdomain.com. Onay e-posta tutorial.

Tam da çocukların ücretsiz joomla site yapmaları için hosting ararken imdada yetiştiniz hocam. Teşekkürler.

hocam bu siteyi kullanıyordum memnundum ama belli bir süre sonra tüm doyalarınız siliniyor bilgilerinize.

vensubfazrasi' Alıntı:
Ben düşük maliyetle site http://www.xnynz.com/ onlar Free Web Hosting beni sağlanan Alan Adı tescil .... Sen oraya ulaşabilir Free Web Hosting ..
/Translate ile reklam yapmaya çalışırsan böyle olur işte :)

Hocam, bari bizler uğraşmayalım bu free host olaylarıyla. Çocuklardan topla 1'er TL. Sınırsız Sub Domain açmana izin veren bir reseller paketi satın al. Sorunsuzca istediğin gibi yap istediğin etkinlikleri.

teşekkürler... bu siteye üye olmayı alan adı filan almayı adım adım anlata bilrmisiniz. Türkçeleştirebiliyormuyuz birde

BBNET
Geri