freedos bilgisayara win 11 kurma hdd görmüyor

Kodla Büyü

edamnur

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba bios da harddiski görüyor. format ksımında görmüyor intel rapid sürücü dosyası indirdim sürücü yükle dedim ama yine göremedi. intel rapid.exe şeklinde çoğu sitede sürücü format anında onu hiç görmüyor. bios da nasıl bir ayar yapmalıyım bu sorunu çözmek için

hocam bios ekranında bulunan main kısmındayken ctrl+s basarak harddisk aktif etmeniz gerekiyor

format ekranında bu klasörü gösterdinizmi.format flash belleğine açıp atın öyle bir deneyiniz

Ekli dosyalar

• VMD.rar
    VMD.rar
    8.2 MB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar merhaba bios da harddiski görüyor. format ksımında görmüyor intel rapid sürücü dosyası indirdim sürücü yükle dedim ama yine göremedi. intel rapid.exe şeklinde çoğu sitede sürücü format anında onu hiç görmüyor. bios da nasıl bir ayar yapmalıyım bu sorunu çözmek için
Rapid dosyasını w11 yüklü flash diskin içine atıp yüklemeniz gerekiyor

Windows kurarken yüklenecek disk bulunamadı diyorsa hata olarak iso dosyanız uefi olarak yazılmamış olabilir. Rufus ile dosyayı uefi yazarak deneyin. Geçende benimde başıma geldi. Arkadaş saatlerce uğraşmış Muhtemelen uefiden dedim. isoyu yeniden indirip yazarken uefi olarak yazdı sıkıntı çekmeden kurdu.

Geri