E efecan1903 Site Gezgini Mesajlar 41 20 Mart 2012 #2 oopapatya' Alıntı: acaba bir sorun mu var?Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... hocam biraz evvel bağlandım bir sorun yok
oopapatya' Alıntı: acaba bir sorun mu var?Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... hocam biraz evvel bağlandım bir sorun yok
ahmethamdi Aktif Üye Mesajlar 120 20 Mart 2012 #3 Sorun derken neyi kasdediyorsun hocam bağlantı mı yok klasör listesi mi alınamıyor
E egemenahu Üye Mesajlar 6 20 Mart 2012 #4 Hem meb.gov.tr hem de meb.k12.tr bağlantı klasör listesi alınamıyor.
ahmethamdi Aktif Üye Mesajlar 120 20 Mart 2012 #5 filazilla mı kullanıyorsun. Aktif Pasif ayarını değiştirerek dene
E egemenahu Üye Mesajlar 6 20 Mart 2012 #6 makrorganizma' Alıntı: filazilla mı kullanıyorsun. Aktif Pasif ayarını değiştirerek dene Genişletmek için tıkla ... Sorun aynen devam ediyor.
makrorganizma' Alıntı: filazilla mı kullanıyorsun. Aktif Pasif ayarını değiştirerek dene Genişletmek için tıkla ... Sorun aynen devam ediyor.
ahmethamdi Aktif Üye Mesajlar 120 20 Mart 2012 #7 ben de Fillazilla ile bezer bir sorun yaşadım başka bir ftp ile cuteftp ile bağlanarak sorunumu çözdüm. pasif ftp işaretli olmamalı
ben de Fillazilla ile bezer bir sorun yaşadım başka bir ftp ile cuteftp ile bağlanarak sorunumu çözdüm. pasif ftp işaretli olmamalı
I ismailmeto Site Gezgini Mesajlar 35 20 Mart 2012 #8 cute ftp kullanabilirsiniz. o sorunsuz bağlanıyor.