ben hala eski alanı kullanıyorum erişimde bir sıkıntı yaşamıyorum.sedabote' Alıntı:eski kurum kodu ve şifresiyle hiç biryere giremiyorum yeni kurum kodu ve şifre ile meb.k12.tr ye girdiğimde orada yeni ftp bilgileri falan çıkıyor.kurum web sayfanız oluşturulmamış diyor.sitemizi yeni ftp ye taşımamız gerekiyor sanırım ama eski siteye hiç bir şekilde ulaşamıyorum filezilla dahil. kul adı şifre yanlış diyor.acaba eski ftp adresleri iptal mi oldu arkadaşlar?
ne zaman girsem sunucuyla bağlantı yok yok yok :? ............hcrturk' Alıntı:bu kabus ne zaman bitecek acabaaaaaaaaaaa :verymad:
aşağıdaki link den kurum kullanıcı adı ve mebbis şifresiyle girip, şifremi unuttum butonuna basacaksınız , hepsi bu kadar ama sunucuda bakım varmış, daha sonra deneyin.zdebre' Alıntı:arkadaşlar belki yeri burası değildir ama, ftp şifresini okul idaresi kaybetmiş. bulamadık o kadar bakmamıza rağmen. il milli eğitimden mi tekrar şifre talep edicez. kurumnetle felan yazı göndersek bize dönerler mi tekrar. yoksa bizzat gidip almak mı gerekir. bilgisi olan var mı acaba?