ftp ye virüs taraması yapma

Kodla Büyü

bilgisayarkurdu46

Aktif Üye
arakadaşalr okulumuzun sitesine vi,rüs bulaşmış. siteye girdiğim zaman bu site zararlı hata mesajı (Saldırgan olarak bildirilmiş site! )çıkaraka siteye giremiyoum.

aynı sorun ben de var hocam..
siteyi komple kaldırdım..
sadece tek bir html dosyası koydum..
buna rağmen site google da virüslü gözüküyo..
yok mu bir çözümü olan..

Bilgisayarımdan ftp adresini yazıp girdikten sonra tarama yapmayı denediniz mi???

hocam sitenin her html dosyasına bir kod atıyor bu kodu temizliyorsunuz daha sonra google web araçlarından siteyi doğrulatıyorsunuz daha sonra googleda normal çıkıyor

bilgisayarkurdu46' Alıntı:
mefete' Alıntı:
Bilgisayarımdan ftp adresini yazıp girdikten sonra tarama yapmayı denediniz mi???

onu nasıl yapacağım onu denedim yapamadım

hocam siz osmaniyelimisiniz

Hocam osmaniyede çalışıyorum...Bu arada bende ftp'den tarama yaptığımı hatırlıyordum...Biraz önce denedim olmadı :oops:

Başta temiz bir makinede
Bütün dosyaları bilgisayarınıza indirip. Taratmanız da sorunu çözer gibi...Bazı arkadaşların dediği gibi iframe virüsü gibi problemlerde varsa..kodları gözden geçirmeniz iyi olur..Kolay gelsinnn...

mefete' Alıntı:
bilgisayarkurdu46' Alıntı:
mefete' Alıntı:

onu nasıl yapacağım onu denedim yapamadım

hocam siz osmaniyelimisiniz

Hocam osmaniyede çalışıyorum...Bu arada bende ftp'den tarama yaptığımı hatırlıyordum...Biraz önce denedim olmadı :oops:

Başta temiz bir makinede
Bütün dosyaları bilgisayarınıza indirip. Taratmanız da sorunu çözer gibi...Bazı arkadaşların dediği gibi iframe virüsü gibi problemlerde varsa..kodları gözden geçirmeniz iyi olur..Kolay gelsinnn...

MEMLEKET NERE.....

Geri