(aşağıda yazılanları bir bilgisayarcı olarak oku, işin içine vpn,proxy karıştır, bulunamamasını kolaylıkla gör. )
"Çetenin dinlemelerde, şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntem kullandığı belirlendi. Örtülü ödenekten bir polis memuru adına dizüstü bilgisayar alındı, sonrasında bu bilgisayarla, hedef seçilen kişiler hakkında sahte mail adreslerinden emniyete düzmece ihbar mailleri yollandı. Bu mailler dikkate alınarak oluşturulan raporlar üzerinden de İstanbul'daki özel yetkili mahkemelerden dinleme kararları çıkarıldı. Savcılığa ifade veren itirafçı bir polis memuru kullandıkları yöntemi şöyle anlattı: "12 Şubat 2012'de Ankara'ya, İstihbarat Daire Başkanlığı'ndan gönderilen malzemeleri teslim almak üzere görevli gittim. Daire başkanlığımızın verdiği bilgisayarlar haricinde bir notebook satın almam istendi. Bir bilgisayar mağazasından kendi kredi kartım ile bilgisayar aldım. Bu bilgisayara istihbarat daire başkanlığı bilgi işlem şubesinde görevli bir polis memuru tarafından IP'si düşmeyen bir program yüklendi. Bu bilgisayarın parasını örtülü ödenekten verdiler. Bilgisayar şubede demirbaş listesine alınmadı, şubede Onur T. isimli bir memur kullanıyordu. IP numarası düşmediği için bilgisayar tespiti yapılamıyordu.
Bu bilgisayar ile açık alanlarda Wİ-Fİ ile internete bağlanıp sahte mail adresleri ile kamu kurumlarında çalışanlar hakkında asılsız ihbar mailleri atıldı."
bu vatandaş benden önce yazmış öteki beriki dili kullanmış bir sürü yorum yapmış siyasete bulaşmış,çete mete ne gerek var bunlara direk yazsınya onu önce uyar sonra gel beni uyar lütfen hocam
http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/11/ ... arli-tuzak