Fuat Avni nasıl bulunamıyor?

Kodla Büyü

xapex

Süper Üye
Süper Üye
Lütfen konu siyasi konuya dönüşmesin

Anlamadığım bir nokta var, dünyanın en iyi hackerları (Jonathan James, Kevin mitnick vs) bile izini kaybettiremiyor ve yakalanabiliyorda Fuat Avni'yi nasıl bulamıyorlar???
Bulmak mı istemiyorlar yoksa MİT mi bulmayı beceremiyor?

Re: Fuat Avni nasıl bulunamıyor?

Böyle bir zamanda, ancak bulmak istemiyorlar şeklinde yorumlayabiliyorum hocam.

aynen bunu bende merak ediyorum daha once vpn kullandigini soylemislerdi birileri.. abd deki vpn sirketide gizlilik geregi ip sini vermiyordu diye biliyorum.. belki sacmalamis da olabilirim ama aklimda boyle kalmis

valla ben onu bunu bilmem secim tahmini haricinde ne soylediyse cikti konu bu degil konu nasil tespit edilemiyor uzmanligi olan varsa aydinlatsin bizi yoksa ben fuatin hukumetin adami olduguna inanacam..

Re: Ynt: Fuat Avni nasıl bulunamıyor?

kaybil' Alıntı:
valla ben onu bunu bilmem secim tahmini haricinde ne soylediyse cikti konu bu degil konu nasil tespit edilemiyor uzmanligi olan varsa aydinlatsin bizi yoksa ben fuatin hukumetin adami olduguna inanacam..

Bende benzer düşünmeye başladım açıkçası. Aksi halde şimdiye kadar çoktan bulunurdu...

atandım2014' Alıntı:
fuat avni denen hesap bir havuz hesabı. paralelin asker,polis, yargı vs içindeki mensupları dikkate değer bilgileri bir yere aktarıyor ordan yayın yapılıyor. Bir okulda 3-5 tane öğretmen bir araya gelip herbiri duyduğu gördüklerini bir araya getiriyor gibi düşünün. Tabi bu hesabı yöneten kişi biraz kurnazca sanki devlet yönetiminin dizinin dibindeymiş gibi yazarak dikkat çekmeye çalışıyor. Kendisi açıkladı, cemaate moral vermeye çalışıyor. Bir küçük doğrunun içinde 10 tane yalanı koyup yazdığıda oluyor, foyası ortaya çıkmasın diye belki bir bakanlıkta herkesin bilebileceği ama normal vatandaşın 3-5 gün sonra öğreneceği bilgiyi sızdırdığıda oluyor. Asıl amaç algı yaratmak. Seçim sonuçlarıyla ilgili yalan sonuçlar algı amaçlıydı. 2 gün önce haber verdiği stk beyanıda belki ankarada bakanlıklarda çaycıların bile duyduğu bir bilgiydi. Ama bazıları bak bunuda bildi diye seviniyor.düşünün zaten gazete ilanıyla 70 milyona duyurulacak bir ilanın sanki çok gizliymiş gibi ifşa edilmesini.çok basit örnek, özgür basın susturuluyor örneği. bu cümleyi ön plana çıkarıp algı yaratırsan bazı safları kandırırsın. ama düşünen sorgulayan derki sen basın olduğun için değil suç işlediğin için sorgulanıyorsun, bu yalanın arkasına sığınma. sanki basın mensupları hiç suç işlemez gibi algı olduğu varsayılıyor.
hırsıza sen hırsızlık yaptın demek suçsa zarraba ülkeyi soyuyor demek suçsa evet adamlar suç işliyor ulan doğruyu yazmak suçmu ne günahları vardı adamların hakimler bile susuyorlar delil bulamıyorlar suçum bir köşe yazısı ve doğru bir haber mi diyince evet diyorlar vay vicdansızlar vay

fuat avniye gelince işinize gelmedi herhalde niye bulunamıyoru sorana kadar niye bunlar yapılıyor benim
ülkemde niye bunca haksızlık varken herkes sususyor niye kimse hırsıza hırsız diyemiyor bunları sorgulayın bence

m.arslan' Alıntı:
fuat avniye gelince işinize gelmedi herhalde niye bulunamıyoru sorana kadar niye bunlar yapılıyor benim
ülkemde niye bunca haksızlık varken herkes sususyor niye kimse hırsıza hırsız diyemiyor bunları sorgulayın bence

hocam o konu sence bu forumda kaç kez sorgulandı. sen yada sana muhalif olanlar bi sonuca ulaştınız mı?
ben özellikle siyasi boyuta taşımayın diye rica ettim ama hala irdeleyip duruyorsun.Şimdiye kadar niye bunların yapıldığını herkes biliyor sende dahil.
derdim adamın beni rahatsız eden yada destek verdiğim paylaşımları değil.
Derdim işin teknik boyutu hakkında fikir sahibi olabilmek.

xapex' Alıntı:
m.arslan' Alıntı:

hocam o konu sence bu forumda kaç kez sorgulandı. sen yada sana muhalif olanlar bi sonuca ulaştınız mı?
ben özellikle siyasi boyuta taşımayın diye rica ettim ama hala irdeleyip duruyorsun.Şimdiye kadar niye bunların yapıldığını herkes biliyor sende dahil.
derdim adamın beni rahatsız eden yada destek verdiğim paylaşımları değil.
Derdim işin teknik boyutu hakkında fikir sahibi olabilmek.
hocam kusura bakma böyle bir konu açacaksın siyasete girmeyin diyeceksin herkes yorum yazmış niye bana siyasete girme diyorsunda diğerlerine demiyorsun senden anlaşılan arkadaşlar

Lütfen konu siyasi konuya dönüşmesin

Anlamadığım bir nokta var, dünyanın en iyi hackerları (Jonathan James, Kevin mitnick vs) bile izini kaybettiremiyor ve yakalanabiliyorda Fuat Avni'yi nasıl bulamıyorlar???
Bulmak mı istemiyorlar yoksa MİT mi bulmayı beceremiyor?

Sayın hocam bakın ilk mesajım bu. yazmıştım zaten.

Size dememin nedeni sizin olayı kişiselleştirmeniz yada ötekileştirerek ortamı germeniz.
olayı sizden bizden boyutuna getirmeniz.

atandım2014' Alıntı:
(aşağıda yazılanları bir bilgisayarcı olarak oku, işin içine vpn,proxy karıştır, bulunamamasını kolaylıkla gör. )

"Çetenin dinlemelerde, şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntem kullandığı belirlendi. Örtülü ödenekten bir polis memuru adına dizüstü bilgisayar alındı, sonrasında bu bilgisayarla, hedef seçilen kişiler hakkında sahte mail adreslerinden emniyete düzmece ihbar mailleri yollandı. Bu mailler dikkate alınarak oluşturulan raporlar üzerinden de İstanbul'daki özel yetkili mahkemelerden dinleme kararları çıkarıldı. Savcılığa ifade veren itirafçı bir polis memuru kullandıkları yöntemi şöyle anlattı: "12 Şubat 2012'de Ankara'ya, İstihbarat Daire Başkanlığı'ndan gönderilen malzemeleri teslim almak üzere görevli gittim. Daire başkanlığımızın verdiği bilgisayarlar haricinde bir notebook satın almam istendi. Bir bilgisayar mağazasından kendi kredi kartım ile bilgisayar aldım. Bu bilgisayara istihbarat daire başkanlığı bilgi işlem şubesinde görevli bir polis memuru tarafından IP'si düşmeyen bir program yüklendi. Bu bilgisayarın parasını örtülü ödenekten verdiler. Bilgisayar şubede demirbaş listesine alınmadı, şubede Onur T. isimli bir memur kullanıyordu. IP numarası düşmediği için bilgisayar tespiti yapılamıyordu. Bu bilgisayar ile açık alanlarda Wİ-Fİ ile internete bağlanıp sahte mail adresleri ile kamu kurumlarında çalışanlar hakkında asılsız ihbar mailleri atıldı."
bu vatandaş benden önce yazmış öteki beriki dili kullanmış bir sürü yorum yapmış siyasete bulaşmış,çete mete ne gerek var bunlara direk yazsınya onu önce uyar sonra gel beni uyar lütfen hocam
http://www.sabah.com.tr/gundem/2014/11/ ... arli-tuzak

bence fuatavni hükümetin adamı...."sabah operasyon var" diyip de sabah operasyon yapılıyorsa benim aklıma bundan başka bir şey gelmiyor. :puhaha:

ya da tespit edildi de bekleniyor...tespit edilememesi mümkün değil zira...hiç bir şey bilmiyorsan yalan bir bilgi sızdırırsın sonra kim bu bilgiyi sızdırmış araştırma yapar ulaşırsın.

karamurat benim e döndü bu iş

Benim komplo teorim Fuatavni hesabı NSA (Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı)tarafından yönetiliyor :)
NSA için ayrıntılı bilgi edinmek için;
Dan Brown Dijital Kale
Devlet Düşmanı Filmi ve
Snowden'in açıklamalarına bakılabilir.

Valla ben de devletin bu hesabın yöneticisini bulamamasına anlam veremiyorum. Yani tamam dünyanın en iyi yazılımcıları en iyi hackerleri felan bizde değil ama, yine de devlette çalışan birçok usta yazılımcı vardır, takip yaparak bu hesabın nereden yönetildiğini bulabilecek, diye düşünüyorum.

Bu seferde "peki devlet bu hesabı yönetenleri bulabiliyorsa neden hala hesabın aktif olmasına izin veriyor". Bir de bu var tabii, daha önce benzer sebeplerle kapatılan faceb ook ve twi tter hesapları vardı, peki bunu neden kapatmıyorlar, kaoattırmıyorlar?

bENCE çİFT KİŞİLİKLİ
oturmuş kendi kendini yazıyor

Ekli dosyalar

• 2561597-karsikarikatur.jpg
    2561597-karsikarikatur.jpg
    105.7 KB · Görüntüleme: 2,905

ebfo45' Alıntı:
Benim komplo teorim Fuatavni hesabı NSA (Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı)tarafından yönetiliyor :)
NSA için ayrıntılı bilgi edinmek için;
Dan Brown Dijital Kale
Devlet Düşmanı Filmi ve
Snowden'in açıklamalarına bakılabilir.
Diğer komplo teorilerim :)
Bu hesap Hükümet kaynaklarınca Cemaati yemleme amaçlı kullanılıyor.
Son teorim, Cemaatin öyle bir istihbarat ağı var ki CIA MOSSAD MI5 KGB yanında halt etmiş. Ee öyle bir istihbarat ağı varsa Hükümet boşuna uğraşıyor o zaman :)

Geri