fuat avninin chp flörtü

Kodla Büyü
tabanınıza hayranım,aynı olay sizin başınıza gelse bu deliller montaj ayrıca usulsuz toplanmış,savcılık izni yok bu anayasal suç.başkasına olunca gerçekler ortaya çıktı.kendine müslüman deyimi ilk defa bu kadar anlam kazandı.

trol dedim üzerine alındı. halbuki başlıkta mesajıda yoktu. :D

forumcu86 da sen misin yoksa :x

dur iki tane daha mesaj yzayım ama farklı hesaplardan olsun. benim gibi düşünenlerin sayısı ne kadar çokmuş dedirtirim.

bir yıl önce imla hatalarından
6 ay önce bakışlarından
3 ay öncede yürüyüşünden kim olduğunu bulmuşlardı.
halbuki hisli bakanımıza sorsalardı kim olduğunu hemen hissedip söylerdi.
yazık yetenek israfı

şuan abdestim yok cumaya bir bucuk saat sonra gideceğim.
hakkın hatrı alidir başka hatırlara feda edilmez.
içinde doğruların bulunduğu yalan bültenlerini paylaşmak doğru değildir. hakkın hatrını incitir

ikilinin daha rahat diyalog kurabilmesi için aradan çekiliyorum. (kaçtı diyebilirsiniz sorun değil)
size kendi dünyanızda mutluluklar dilerim. hayırlı cumalar

ysartemur' Alıntı:
bir yıl önce imla hatalarından
6 ay önce bakışlarından
3 ay öncede yürüyüşünden kim olduğunu bulmuşlardı.
halbuki hisli bakanımıza sorsalardı kim olduğunu hemen hissedip söylerdi.
yazık yetenek israfı
hakikaten hisli bakana sorsalar söylerdi :+1:

komiksiniz lan siz işiniz gücünüz elinize fuat muat paralel maralel geçirmissiniz düne kadar kolkola olduğunuz adamlarla ayrı düştünüz tamam düştünüzde bize ne bunlardan arkadaş ne psikopatsınız öle başka işiniz yokmu bizene sizin paralel hükümet kavganızdan iyi geçinen çift ayrılınca kavgayı bütün mahalle duyarmış.

forumcu bu çaban nedir? diğer topicte akp li değilim mevcutlardan elde kalan bu o yüzden sadece oyumu veriyorum diyordun, sıkışınca böyle diyorsunuz ama bakıyorumda 99 mesajın olmuş hepsi trollük mesajı, makaraya gelince montaj fuatavni ye gelince gerçek, işte bu kadar basit

Geri