Fuat Avni'nin Saray Macerası

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Yazıyı tesadüfen gördüm. En komik paragraf şurası geldi. Acayip güldüm.

Binali Efendi: -Bunları bitirmedik mi, hâlâ güçlüler mi?

-Bilmiyorum. Ne yapsak boşa gidiyor. Bitmiyorlar. Bölemedik. Artık herkesi paralel görmeye başladım. Emine’den bile şüphelenir oldum. Zekasını bilmesem Bilal, ‘kesin Fuat Avni’dir’ diyeceğim.

http://www.zaman.com.tr/yorum_fuat-avni ... 77926.html

bence güzel bir yazı değil, mesela, gazete okuyucusu değilim yazıda bahsi geçen gazetelerin de az satıyor olabildiğine katılırım ama zaman ne kadar satıyor ki...?

mur61at' Alıntı:
bence güzel bir yazı değil, mesela, gazete okuyucusu değilim yazıda bahsi geçen gazetelerin de az satıyor olabildiğine katılırım ama zaman ne kadar satıyor ki...?
hocam allah aşkına siz ne yazdınız. birkaç defa okudum ne demek istediğinizi bir türlü anlamadım

ysartemur' Alıntı:
mur61at' Alıntı:
hocam allah aşkına siz ne yazdınız. birkaç defa okudum ne demek istediğinizi bir türlü anlamadım
şöyle izah edeyim yazıyı bazı arkadaşlar beğenmiş ben ise beğenmediğim belirttim ve buna ek olarak linkteki yazının bir bölümünde aşağıdaki gibi bir metin var, bunun hakkında da yorumumu ekledim

'-Tirajlar ne oldu?

-Star 16 bin, Yeni Şafak 18. Sabah dip yaptı: 59 bin. Belediyeler, kamu ve THY alımı durdursa biteriz. (Sessizlik) '

Geri